Υπάρχει κάτι καλύτερο για την επιδερμίδα σας από τις φυσικές κρέμες προσώπου; Την απάντηση δίνουν τα ελληνικά οργανικά προϊόντα της Glow Era, τα οποία περικλείουν όλη την αγάπη της φύσης και την προσφέρουν απλόχερα στο δέρμα σας. Τα φυσικά καλλυντικά με αλόη, έκκριμα σαλιγκαριού, κερί μέλισσας και άλλα οργανικά συστατικά αναπλάθουν την επιδερμίδα, χαρίζοντάς της υγεία… που φαίνεται! Πρόκειται, μάλιστα, για προϊόντα που προέρχονται από cruelty free παραγωγή, κατά την οποία δεν πραγματοποιούνται πειράματα σε ζώα.

 

Κρέμες αντιγήρανσης για νεότητα… διαρκείας!

Κρέμες αντιγήρανσης προσώπου με υαλουρονικό, που επιτυγχάνουν την απόλυτη αναγέννηση της επιδερμίδας! Εάν το ζητούμενό σας είναι αυτό, τότε πρέπει να δοκιμάσετε τις αντιρυτιδικές προσώπου με την εξειδικευμένη φόρμουλα της Glow Era. Με έκκριμα σαλιγκαριού, κερί μέλισσας και αλόη, οι ρυτίδες σύντομα θα αποτελούν παρελθόν και τη θέση τους θα έχουν πάρει η ζωντάνια, η νεανική όψη και η λάμψη. Ανακαλύψτε ολόκληρη τη σειρά που αποτελείται από κρέμα ημέρας και νύκτας, κρέμα ματιών, ορό αντιγήρανσης και αμπούλες προσώπου για ανάπλαση, κάντε τους κατάλληλους συνδυασμούς και δείτε το πρόσωπό σας να λάμπει ξανά από υγεία και χαρά!

 

Σύσφιξη και Ανόρθωση τώρα! Με Derma roller!

Το Derma roller προσώπου είναι, ίσως, το πιο χρήσιμο εργαλείο για την επιδερμίδα σας, με άμεσα εμφανή αποτελέσματα χάρη στο μασάζ προσώπου. Η Glow Era διαθέτει συσκευές περιποίησης προσώπου, όπως το Derma Roller, που συνιστά μια αναζωογονητική εμπειρία μεσοθεραπείας… στο σπίτι και το Lift and Massage Fascial roller, για πιο ενισχυμένα αποτελέσματα, καθώς αποτελεί φυσική θεραπεία για την ανόρθωση του οβάλ και τη διατήρηση της επιδερμίδας. Μπορείτε, μάλιστα, να τα συνδυάσετε με τα ειδικά για derma rollers, serum και αμπούλες. Επισκεφθείτε τώρα το glowera.eu, γνωρίστε τα προϊόντα… φυσικής περιποίησης, επωφεληθείτε από τις μεγάλες προσφορές και απολαύστε το πρόσωπό σας πιο νεανικό από ποτέ!