Θλίψη στην Οιχαλία και στο Τεπελένι της Αλβανίας έχει προκαλέσει ο θάνατος της Αφερντίτα Αχμετάι, μίας 38χρονης μητέρας 3 ανήλικων παιδιών η οποία άφησε την τελευταία της πνοή το βράδυ της Τετάρτης χτυπημένη από τον καρκίνο.

Η Αφερντίτα έδινε τους τελευταίους μήνες ένα γενναίο αγώνα με την επάρατο νόσο. Στην σκληρή αυτή μάχη είχε πάντα δίπλα της τον άνδρα της Ιλίρ και τα λατρεμένα της παιδιά Ανίσσα, Εμμανουήλ και Μάρι, να την στηρίζουν κάθε ώρα και κάθε στιγμή στον δύσκολο αγώνα που έδινε.

Το βράδυ της Τετάρτης και στην τελευταία της μάχη στο ΓΝ Τρικάλων η Αφερντίτα δεν τα κατάφερε και αναχώρησε για τους ουρανούς σκορπώντας τον πόνο στην οικογένειά της, τους συγγενείς και τους φίλους στην Οιχαλία και στον τόπο καταγωγή της το Τεπελένι της Αλβανίας.

Η σορός θα μεταφερθεί στην οικία της στην Οιχαλία Τρικάλων σήμερα Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 17:30μ.μ. και στις 18:00μ.μ. θα αναχωρήσει για το Τεπελένι Αλβανίας για την παραμονή στην οικία της και την ταφή της εκεί στις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου.

oichalianews.gr