Με θέμα την «ψυχοκοινωνική υποστήριξη των πλημμυροπαθών» της πρόσφατης κακοκαιρίας Daniel στο Δήμο Πύλης, πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη στο Δημαρχείο Πύλης, τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου.

Παρόντες η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας & Αλληλεγγύης του Δήμου Πύλης κα Χαρά Καλιώρα, με πρωτοβουλία της οποίας έγινε η συνάντηση, στελέχη των Κοινωνικών Υπηρεσιών και της Υπηρεσίας Πρόνοιας του δήμου καθώς και στελέχη του Κλιμακίου για την Ψυχοκοινωνική Υποστήριξη των πλημμυροπαθών Νομού Τρικάλων της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας Ν. Τρικάλων.

Σκοπός της σύσκεψης ήταν να δρομολογηθεί η εύρυθμη συνεργασία και ο καλύτερος συντονισμός όλων των εμπλεκόμενων φορέων, για την αποτελεσματικότερη ψυχοκοινωνική στήριξη των πλημμυροπαθών του Δήμου Πύλης.

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας & Αλληλεγγύης του Δήμου Πύλης κα Χαρά Καλιώρα δήλωσε… «ο δρόμος προς την κανονικότητα για τους συνδημότες μας πληγέντες της κακοκαιρίας Daniel, πέρα από την υλική υποστήριξη που παρέχει η Υπηρεσία Πρόνοιας του δήμου, περιλαμβάνει και την ψυχοκοινωνική στήριξη όλων αυτών των ανθρώπων. Αρωγός μας στην προσπάθεια αυτή το Κλιμάκιο της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας του Νομού Τρικάλων, που τους ευχαριστώ δημόσια.

Αυτό το σκοπό εξυπηρετεί η παρούσα σύσκεψη και εκεί στοχεύει. Από τη μεριά μας ως Δήμος Πύλης κάνουμε τα πάντα, ώστε σύντομα οι πλημμυροπαθείς συνδημότες μας να πάρουν πίσω τη ζωή τους σε συνθήκες κανονικότητας».