Ένα μεγάλο αστρολογικό γεγονός είναι εδώ! Η μεγαλειώδης Σύνοδος Αφροδίτης-Δία στο ζώδιο του Ταύρου, πραγματοποιείται την Πέμπτη στις 23 Μαϊου 2024. Μια Σύνοδος που αφορά κυρίως την γενναιόδωρη εύνοια της ερωτικής ζωής, όπως και του οικονομικού τομέα. 

Γενικά, σε όλες τις διαπροσωπικές σχέσεις θα επικρατεί θερμό και καλοπροαίρετο κλίμα και πολλές παρεξηγήσεις και προβλήματα θα βρουν την λύση τους.  Πολλές ευκαιρίες θα έχουμε σε όλους τους τομείς, αλλά και την διάθεση να τις αρπάξουμε και τις αξιοποιήσουμε.

Συγκεκριμένα, ο έρωτας αποκτά άλλη διάσταση, αισιοδοξία, χαρά, πλούτο συναισθημάτων και πάθους και την δυνατότητα να γκρεμίσει τοίχους ανάμεσα σε πρόσωπα και καταστάσεις, με την απαράμιλλη βοήθεια της τύχης. Το φλερτ έχει την τιμητική του αφού η επικοινωνία διευκολύνεται, έχοντας ένα παιχνιδιάρικο και χαρούμενο χαρακτήρα και η ανταπόκριση σε αυτό είναι πιθανότερη από πριν. Το ερωτικό κλίμα είναι πολύ αισιόδοξο και χαρμόσυνο και πολλές σχέσεις θα βελτιωθούν ή θα ενδυναμωθούν, λόγω καλής πρόθεσης. Πολλές επανασυνδέσεις άδοξα και άδικα τελειωμένων σχέσεων, θα μπουν στο παιχνίδι της Συνόδου επίσης. Βέβαια, ίσως η υπεραισιοδοξία μας κάνει να έχουμε υψηλότερες προσδοκίες για ένα ερωτικό ζήτημα και να απογοητευτούμε, όποτε καλό θα ήταν να κρατήσουμε αυτήν την καλή διάθεση προσγειωμένη.

Η όψη αυτή, θα φέρει επίσης, θετικές εξελίξεις και σε οικονομικά θέματα, είτε μέσα από την μορφή μίας ξαφνικής ευκαιρίας ή συμφωνίας, είτε ως επίτευξη κάποιου χρόνιου οικονομικού στόχου. Και σε αυτόν τον τομέα όμως οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί, καθώς η διάθεση για σπατάλη και πολυτέλεια, μπορεί να μας φέρει στο τέλος σε δύσκολη θέση.

Τα ζώδια και οι ωροσκόποι, που σχεδόν χωρίς καμία προσπάθεια, έλκουν εύκολα αυτά που χρειάζονται και επιθυμούν λόγω της Συνόδου Αφροδίτης-Δία, είναι κυρίως της Γης (Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι) αλλά και του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς), ιδιαίτερα του 3ου δεκαημέρου.

Η Σύνοδος Αφροδίτης-Δία και η επιρροή της στα ζώδια και στους ωροσκόπους:

Κριός
Κριέ, μεγάλη οικονομική εύνοια θα απολαύσεις αυτή τη περίοδο, αλλά και συναισθηματική πληρότητα και σιγουριά. Μην παρασυρθείς σε αλόγιστες σπατάλες και προσοχή στην υπερβολική κατανάλωση φαγητού. 
 

Ταύρος
Ταύρε, χρυσές ευκαιρίες και ανέλπιστες καταστάσεις πρόκειται να βιώσεις σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου. Ο αισθηματικός και οικονομικός τομέας σε γεμίζει χαρά και αισιοδοξία! 


Δίδυμος
Δίδυμε, τα γεγονότα σου φέρνουν ψυχική και συναισθηματική πληρότητα. Είσαι πολύ πιο αισιόδοξος και καλό θα ήταν να ακολουθείς άφοβα το ένστικτό σου. Παρελθοντικοί ή παρασκηνιακοί έρωτες ευνοούνται. 


Καρκίνος
Καρκίνε, η κοινωνικότητα σου και η θερμότερη συμπεριφορά σου σε φέρνει κοντά σε καλούς φίλους. Επωφελείσαι πολύ μέσα από τους φιλικούς σου κύκλους ή κοινωνικές ομάδες που ανήκεις. Κάποια φιλία, ίσως εξελιχθεί σε έρωτα.  


Λέων
Λέων, οι επαγγελματικές ευκαιρίες, προτάσεις και διακρίσεις πέφτουν βροχή. Μπορείς να διαπρέψεις στην επαγγελματική σου ζωή ή να καταφέρεις κάτι πολύ σημαντικό στην αισθηματική. 


Παρθένος
Παρθένε, όλα μπορούν να συμβούν τώρα και το νιώθεις. Με την αισιοδοξία, την τύχη και την κοινωνικότητα που σε διακρίνει μπορείς να πετύχεις πολλά. Μέσα από κάποια γνωριμία, κοινωνική επαφή ή μετακίνηση, πιθανόν να προκύψει κάτι ερωτικό. 


Ζυγός
Ζυγέ, το πάθος σου και η σεξουαλική σου αύρα σε κάνουν ακαταμάχητο. Μπορείς τώρα να ικανοποιήσεις τα βαθύτερα «θέλω» σου είτε είσαι δεσμευμένος, είτε όχι. Μία απρόσμενη οικονομική εύνοια να περιμένεις. 


Σκορπιός
Σκορπιέ, μπορείς τώρα να περάσεις όμορφες ερωτικές στιγμές, να καλυτερεύσεις ή να επισημοποιήσεις την σχέση με το σύντροφο και αν είσαι ελεύθερος να αφεθείς σε νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες. 


Τοξότης
Τοξότη, οι ευκαιρίες και η εύνοια στον επαγγελματικό τομέα, αλλά και σε θέματα υγείας και ομορφιάς, είναι αδιαμφισβήτητα τώρα. Σχέσεις με συναδέλφους εξομαλύνονται και η εργασιακή σου αξία αναγνωρίζεται στο έπακρο. Πιθανός έρωτας μέσα από τη δουλειά.


Αιγόκερως
Αιγόκερε, η φήμη και η γοητεία σου εμπλουτίζονται με λάμψη. Η γονιμότητα και η δημιουργικότητα σου στα ύψη. Μπορείς να καταφέρεις ότι επιθυμείς στον ερωτικό τομέα και ζήσεις μαγικές στιγμές. Προσοχή στο φλερτ αν είσαι ήδη δεσμευμένος. 


Υδροχόος
Υδροχόε, θα υπάρξει εύνοια στη οικογενειακή ζωή και θα διορθωθούν σχέσεις που είχαν κλονιστεί. Θέματα σπιτιού ή γενικά ακινήτων λύνονται. Αν σε ενδιαφέρει ακόμα κάποια παρελθοντική ερωτική ιστορία, να περιμένεις επανεμφάνιση της.  

Ιχθύς
Ιχθύ, είσαι ιδιαίτερα δημοφιλής και αγαπητός στου κοινωνικούς σου κύκλους και μπορείς να κερδίσεις πολλά μέσα απ’ αυτούς. Εύνοια στις μετακινήσεις και σε κάθε είδους συμφωνία.