Η Σελήνη στον Ιχθύ στις 26-28 Ιουνίου αναμένεται να φέρει τύχη και θετικές επιρροές σε τρία ζώδια: Ιχθύες, Διδύμους και Σκορπιούς. Ας δούμε αναλυτικά πώς θα επηρεαστούν τα συγκεκριμένα ζώδια κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Ιχθύες: Ενίσχυση της Αυτοπεποίθησης και της Αυτογνωσίας

Οι Ιχθύες θα βιώσουν μια ιδιαίτερα ευνοϊκή περίοδο, κατά την οποία η αυτοπεποίθησή τους θα ενισχυθεί σημαντικά. Η Σελήνη στον Ιχθύ θα λειτουργήσει σαν ένας φάρος που θα φωτίσει την εσωτερική τους δύναμη και την αυτογνωσία τους.

  • Αυτοβελτίωση: Αυτή η περίοδος είναι ιδανική για τους Ιχθύες να εστιάσουν στην προσωπική τους ανάπτυξη. Θα έχουν την ευκαιρία να αναγνωρίσουν και να αναδείξουν τα ταλέντα και τις δεξιότητές τους.
  • Σχέσεις: Στις προσωπικές τους σχέσεις, οι Ιχθύες θα αισθανθούν μεγαλύτερη συναισθηματική σταθερότητα και κατανόηση. Θα είναι πιο δεκτικοί στις ανάγκες των άλλων και θα δημιουργήσουν βαθύτερες συνδέσεις.
  • Επαγγελματική Ανάπτυξη: Η επαγγελματική ζωή των Ιχθύων θα λάβει επίσης μια ώθηση, καθώς θα είναι σε θέση να επικοινωνούν τις ιδέες τους πιο ξεκάθαρα και να κερδίζουν την υποστήριξη των συναδέλφων τους.

Δίδυμοι: Επιτυχίες και Αναγνώριση στον Επαγγελματικό Τομέα

Οι Δίδυμοι θα βρουν την ευκαιρία να διακριθούν και να αναγνωριστούν στον επαγγελματικό τους τομέα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Η Σελήνη στον Ιχθύ θα ενισχύσει την επιθυμία τους για επιτυχία και θα τους βοηθήσει να επιτύχουν τους στόχους τους.

  • Καριέρα: Οι Δίδυμοι θα δουν τις επαγγελματικές τους προσπάθειες να αποδίδουν καρπούς. Θα λάβουν την αναγνώριση που αξίζουν για τις προσπάθειές τους και πιθανόν να ανοίξουν νέες ευκαιρίες για προαγωγές ή νέες συνεργασίες.
  • Δικτύωση: Οι επαγγελματικές τους σχέσεις θα βελτιωθούν σημαντικά. Οι Δίδυμοι θα έχουν την ικανότητα να δικτυώνονται και να κάνουν επαφές που θα τους βοηθήσουν να προωθήσουν τα επαγγελματικά τους σχέδια.
  • Δημιουργικότητα: Η δημιουργική τους σκέψη θα είναι σε υψηλά επίπεδα. Θα έχουν την έμπνευση να καινοτομήσουν και να προτείνουν νέες ιδέες που θα βελτιώσουν την απόδοση της ομάδας ή της εταιρείας τους.

Σκορπιός: Έμπνευση και Δημιουργική Έκφραση

Οι Σκορπιοί θα βρουν την ευκαιρία να εκφράσουν τη δημιουργικότητά τους και να εμπνευστούν από νέες ιδέες. Η Σελήνη στον Ιχθύ θα τους βοηθήσει να απελευθερώσουν τη φαντασία τους και να ασχοληθούν με δραστηριότητες που τους γεμίζουν.

  • Καλλιτεχνική Έκφραση: Αυτή η περίοδος είναι ιδανική για τους Σκορπιούς να ασχοληθούν με καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Μπορεί να είναι η ζωγραφική, η μουσική ή οποιαδήποτε άλλη μορφή τέχνης που τους επιτρέπει να εκφράσουν τα συναισθήματά τους.
  • Προσωπική Ζωή: Στην προσωπική τους ζωή, οι Σκορπιοί θα βιώσουν μια αναγέννηση. Θα αισθανθούν περισσότερο ελεύθεροι να εκφράσουν τις επιθυμίες τους και να αφεθούν σε συναισθήματα που μπορεί να είχαν καταπιεσμένα.
  • Δημιουργικά Προγράμματα: Οι Σκορπιοί θα έχουν την ευκαιρία να ξεκινήσουν νέα δημιουργικά έργα ή να ολοκληρώσουν υπάρχοντα με επιτυχία. Η έμπνευσή τους θα είναι σε υψηλά επίπεδα και θα βρουν την ικανοποίηση από την υλοποίηση των ιδεών τους.

Η Σελήνη στον Ιχθύ φέρνει τύχη και ευκαιρίες στα ζώδια αυτά, ενισχύοντας την αυτοπεποίθηση, την επαγγελματική επιτυχία και τη δημιουργική έκφραση. Κάθε ζώδιο θα έχει την ευκαιρία να εκμεταλλευτεί αυτές τις επιρροές και να κάνει θετικές αλλαγές στη ζωή του.


Ερμής Τρίγωνο Κρόνος 26 Ιουνίου Συναισθηματική ευφυΐα

Ο Ερμής συνεχίζει την πορεία του μέσα στο Β΄ δεκαήμερο του ζωδίου του Καρκίνου στις 19ο  και όπως ήδη έχουμε αντιληφθεί, η σκέψη μας είναι βαθιά επηρεασμένη από τα συναισθήματά μας. Ο Κρόνος ως πλανήτης των ορίων και της δομής αντιπαρατίθεται ενεργειακά από την θέση των Ιχθύων όπου, αφήνουμε τον εαυτό μας να ονειρεύεται, εμπιστευόμαστε τη διαίσθησή μας και τη ροή του χρόνου, πιστεύοντας ότι έχουμε άπλετο, μας δίνεται η ευκαιρία να επιλύσουμε πνευματικά τραύματα ή ακόμα συναισθηματικά μπλοκαρίσματα, μέσω μιας ευαισθησίας δίχως όρια. 

Η συνάντηση του Ερμή από όψη Τριγώνου με τον Κρόνο πυροδοτεί την αναγέννηση νέων ιδεών που θα μπορούν να εφαρμοστούν με θετικό τρόπο και αξιόπιστο αποτέλεσμα, είτε αφορά υποθέσεις οικογενειακές, θέματα ακίνητης περιουσίας, συνεργασίες, καριέρα. Μια καλή στιγμή για διανοητική εργασία, ακόμα συζητήσεις σοβαρές, διαπραγματεύσεις και λήψη σημαντικών αποφάσεων. Εύνοια σε σπουδές καθώς και καλλιτεχνικές εμπνεύσεις και δημιουργίες. 

Την επιρροή της όψης θα δεχθούν τα Β΄ δεκαήμερα των ζωδίων του Νερού: Καρκίνοι – Σκορπιοί – Ιχθύες και της Γης: Ταύροι – Παρθένοι – Αιγόκεροι και όσοι έχουν Ωροσκόπο και προσωπικούς πλανήτες σε αυτές τις μοίρες.