Στις 12 Ιουνίου, εισερχόμαστε σε μια πιο ευημερούσα εποχή στη ζωή μας. Τρία ζώδια, σύμφωνα με την αστρολογία, θα έχουν ιδιαίτερη εύνοια λόγω της συνάντησης του Ερμή με τον Κρόνο.

Ο Κρόνος κυβερνά την έννοια του νόμου, των κανόνων, των περιορισμών και, φυσικά, των ελευθεριών. Όταν ο Ερμής σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο, βλέπουμε πώς τα πράγματα αποκτούν νόημα στη ζωή μας και τι μπορούμε να κάνουμε για να λειτουργήσουν επιτέλους τα πράγματα για εμάς τους ίδιους.

Εάν έχουμε ανακαλύψει ότι το μόνο που χρειάζεται είναι μια αλλαγή προοπτικής, υπολογίστε στο τετράγωνο του Ερμή με τον Κρόνο για να την ενεργοποιήσει. Τρία ζώδια θα βιώσουν μια πραγματική “επιφοίτηση” αυτή την περίοδο. Θα νιώσουν σαν ξαφνικά να ” ανάβει το φως” και να τους γίνουν όλα ξεκάθαρα.

Πρέπει να αλλάξουμε πορεία για να καλωσορίσουμε την ευημερία και την αφθονία. Αν το κάνουμε, θα σηματοδοτήσουμε την έναρξη μιας νέας εποχής με καλή τύχη. Για όσους αναζητούσαν απελπισμένα μια ανάσα, έρχεται επιτέλους η λύτρωση και ανακούφιση με ρεαλιστικό τρόπο. Αν χρειάζεται απλά μια μικρή προσαρμογή στον τρόπο που σκέφτεστε για τα χρήματα και την αφθονία γενικά, τότε θεωρείστε τη σημερινή μέρα σαν ένα τυχερό φυλαχτό. Η συνάντηση Ερμή-Κρόνου ανοίγει τον δρόμο για ένα καλύτερο μέλλον και είστε έτοιμοι να τον ακολουθήσετε.

Παρθένος

Παρθένε, το ήξερες πάντα ότι το έχεις μέσα σου! Πίστευες πάντα ότι αν πιστέψεις αρκετά δυνατά σε κάτι, μπορεί να γίνει πραγματικότητα και ομορφιά. Στις 12 Ιουνίου, θα δεις επιτέλους αυτό το όνειρό σου να πραγματοποιείται. Είσαι σε εξαιρετική φάση αυτές τις μέρες, Παρθένε, και με το τετράγωνο Ερμή – Κρόνου στο πλευρό σου, θα ξέρεις ότι η πίστη σε ένα όνειρο δημιούργησε την τρέχουσα καλή σου τύχη.

Το τετράγωνο του Ερμή με τον Κρόνο σε έχει κατά νου όταν μοιράζεται την καλή τύχη, Παρθένε, και αυτό έχει πολύ να κάνει με την πραγματικότητα ότι εσύ το έκανες να συμβεί. Είσαι υπεύθυνος για τη δημιουργία μιας λαμπρής νέας εποχής καλής τύχης επειδή δούλεψες σκληρά για να πιστέψεις στον εαυτό σου. Αυτά τα σπουδαία γεγονότα δεν πέφτουν απλά στην αγκαλιά κάποιου. Εσύ το δημιούργησες αυτό και πρέπει να είσαι περήφανος για τις προσπάθειές σου.

Έτσι, μπορείς να περιμένεις τα καλύτερα αυτή την Τετάρτη καθώς η εποχή της καλής σου τύχης έχει τελικά καρποφορήσει. Είσαι πολύ συνειδητοποιημένος ότι αυτό είναι κάτι στο οποίο μπορείς να βασιστείς και να συνεχίσεις να πιστεύεις. Είσαι στο δρόμο για να γίνεις σπουδαίος και αν το ξέρεις, τίμησε το με ευγνωμοσύνη και ένα χαμόγελο. Όλα τα καλύτερα στον κόσμο έρχονται σε σένα, Παρθένε!

Ζυγός

Το τετράγωνο του Ερμή με τον Κρόνο στον Ζυγό φέρνει την ευημερία και τη σοφία- για σένα, Ζυγέ. Αυτό είναι το φόρτε σου. Πάντα ήσουν ανοιχτός στο να μαθαίνεις νέα πράγματα, και ένα από τα “πράγματα” που έμαθες πρόσφατα είναι ότι είναι στο χέρι σου να αποκλείσεις την περιττή αρνητικότητα που τόσο πολύ θέλεις να βγάλεις από την ζωή σου. Το να έχεις τον έλεγχο αυτού του πράγματος ουσιαστικά ανοίγει την πόρτα στη θετικότητα, πράγμα που είναι λογικό.

Το να βγάζεις νόημα είναι ένα από τα πράγματα που εκτιμάς αληθινά ως Ζυγός. Θέλετε τα πράγματα να έχουν νόημα, να είναι τακτοποιημένα και να έχουν σκοπό. Κατά τη διάρκεια της διέλευσης του Ερμή σε τετράγωνο με τον Κρόνο στις 12 Ιουνίου, θα δείτε ότι η κατανόησή σας για το πώς λειτουργεί το σύμπαν είναι αυτή που σας φέρνει ελπίδα, ευημερία και αφθονία που ξέρατε ότι υπήρχε για σας από την αρχή.

Την Τετάρτη ανοίγει αυτή η πύλη για σένα, Ζυγέ, και δεν θα είναι καθόλου δύσκολο να την περάσεις. Απολαμβάνετε να ξεκινάτε από την αρχή με βάση τα θεμέλια της δύναμης και της σοφίας που έχετε μάθει από το παρελθόν σας. Αυτό που κοιτάζετε αυτή τη στιγμή είναι η ελπίδα στο παρόν. Αν μπορείτε να το κάνετε να συμβεί, θα συμβεί, και η γνώση ότι εσείς είστε η θετική κινητήρια δύναμη εδώ είναι ενθαρρυντική και εμπνευσμένη.

Σκορπιός

Υπήρξαν στιγμές στο πρόσφατο παρελθόν που δεν ήσασταν απόλυτα σίγουροι για το αν η μέθοδός σας αποδίδει ή όχι. Βάζατε πραγματικά τα δυνατά σας με ό,τι ασχοληθήκατε χωρίς να έχετε να επιδείξετε πολλά συγκεκριμένα αποτελέσματα για αυτή την ένταση της προσπάθειας. Έρχεται η 12η Ιουνίου, όμως, για να σας κρατήσει στο σωστό δρόμο, ενημερώνοντάς σας ότι το σύμπαν τα έχει προσέξει όλα. Πρόκειται να ανταμειφθείτε, Σκορπιοί. Οι μέρες της ευημερίας και της καλής τύχης σας είναι έτοιμες να ξεκινήσουν.

Χάρη στη διέλευση του Ερμή σε τετράγωνο με τον Κρόνο, θα διαπιστώσετε ότι όλα όσα κάνατε για να δημιουργήσετε τη θετική κατάσταση στην οποία βρίσκεστε αυτή τη στιγμή έχουν νόημα και σκοπό. Δεν έφερνες εις πέρας δύσκολες εργασίες χωρίς τις απαραίτητες ικανότητες, Σκορπιέ. Είχες κατεύθυνση, και παρόλο που μπορεί να μην είδες σωστά αποτελέσματα, θα μάθεις ότι όλα ήταν θέμα προσπάθειας και υπομονής. Η υπομονή ήταν το κλειδί, και την είχες, Σκορπιέ!

Τώρα αρχίζει η πραγματική δουλειά, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πλέον στο χέρι σας να συνεχίσετε αυτό το νικηφόρο σερί. Θα πρέπει να στηρίξετε το καλό που δημιουργήσατε συνεχίζοντας την αισιόδοξη σκέψη. Είσαι ήδη πολύ καλός με τέτοιου είδους πράγματα, οπότε θα είναι πανεύκολο για σένα. Μπαίνετε σε μια περίοδο μεγάλης καλοτυχίας και δεν είστε από αυτούς που θα σπαταλήσουν τα μαθήματά που έχουν πάρει. Αυτή είναι μόνο η αρχή, και ήδη αισθάνεστε τόσο εξαιρετικά!

enikos.gr