Ο υπερενθουσιασμός από την νίκη με 5-1 την περασμένη εβδομάδα επί της Καστοριάς μετατράπηκε μέσα σε λίγες μέρες σε εφιάλτη αφού τα Τρίκαλα έχασαν αυτή την φορά με 5-1 από τον Εορδαϊκό μέσα στην Πτολεμαίδα.

Από την στιγμή που δεν έπαιζαν με την …Μπαρτσελόνα αλλά με μία ομάδα που παλεύει για την παραμονή είναι ανεξήγητα τα αίτια της κατάρρευσης μέσα σε ελάχιστες μέρες που οδήγησαν στην πιο βαριά ήττα τη σεζόν.

Οι παίκτες της ομάδας αλλού πατούσαν και αλλού βρισκόταν και έγιναν κυριολεκτικά έρμαιο στα χέρια των επιθετικών του Εορδαϊκού που έκαναν ότι ήθελαν μέσα στο αγωνιστικό χώρο και πριν τελειώσει το ημίχρονο είχαν ήδη βάλει τέσσερα γκολ.

Στην επανάληψη ο Θεοδοσιάδης έκανε τρεις μαζεμένες αλλαγές μπας και αλλάξει την κατάσταση αλλά λίγο μετά την σέντρα ο Εορδαϊκός έκανε και το 5-0.

Το μόνο τελικά που κατάφεραν να κάνουν τα Τρίκαλα ήταν μειώσουν στο 52’ σε 5-1 με τον Αλεξίου και έκτοτε ελάχιστα έκαναν κερδίζοντας με το σπαθί τους τον τίτλο της χειρότερης ομάδας που πέρασε από την Πτολεμαϊδα όπως σχολίαζαν οι ντόπιοι.

Ο χορός των γκολ

Στο 20’ μετά από εκτέλεση φάουλ Τσαγκαλίδη καρφωτή κεφαλιά Νίκολι και 1-0. Μετά από τέσσερα λεπτά οι γηπεδούχοι ξαναχτύπησαν. Ο Μάϊλαντ έκανε μια κούρσα κατω από τη σέντρα έφτασε στη περιοχή σέντραρε με το δεξί και ο Άνταμς από κοντά έκανε το 2-0. Ο Εορδαϊκός συνέχισε να ελέγχει το παιχνίδι και στο 40ο πολύ όμορφη σέντρα ο Στεργιόπουλος και κεφαλιά ψαράκι Τσαγκαλίδη και 3-0. Δευτερόλεπτα πριν το τέλος του πρώτου μέρος ο Τσαγκαλίδης και πάλι με μακρινό σουτ έκανε το 4-0.

Με το ξεκίνημα το β’ μέρους και πιο συγκεκριμένα στο 48ο έπειτα από κόρνερ του Μάϊλαντ κεφαλιά Νικόλι και 5-0.

Τα Τρίκαλα αντέδρασαν στο 52ο με κοντινό σουτ του Αλεξίου και αφού ο Δημητριάδης είπε αρχικά όχι σε κοντινό σουτ του Ν. Σκόνδρα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Τσιώρης (Σ Δ.Άρτας) και βοηθοί του οι κ.κ. Μέκιος, Δημητρόπουλος (Σ.Δ. Άρτας). Αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 86’ ο Ζαϊμι ενώ κίτρινη κάρτα είδε ο Παπανικόπουλος.

Εορδαϊκός (Νίκος Κατακαλίδης): Δημητριάδης,Πιριτζάους, Παπαδόπουλος (46’ Πούλιος),Στεργιόπουλος, Mαϊλαντ, Τσαγκαλίδης (64’ Παπαζήσης), Νίκολλι, Μπαλίτσας, Άνταμς (64’ Ιλιέφσκι), Παπάς, Παπανικόπουλος

ΑΟ Τρίκαλα (Σάκης Θεοδοσιάδης): Παπαδόπουλος, Γεωργάκης, Τζέλης (6 (64’ Μαλακασιώτης), Πατρώνης (70’ Μαγκούτης), , ,Σκόνδρας Γιάννης, Ζαΐμι, Κωστόπουλος (46’ Ιωάννου) ,Σκόνδρας Νίκος, Αλεξίου, Βασιλείου (46’ Κοντογιώργος),Μάγγος (46’ Μπραντίτσας)

sportrikala.gr