Υπάρχουν αναψυκτικά φτιαγμένα από τα εκλεκτότερα φρούτα και τους πιο φρέσκους χυμούς τους; Και βέβαια υπάρχουν! Και καταφέρνουν να κλείσουν όλη τη δροσιά και την απόλαυση σε ένα μπουκάλι...

Τα αναψυκτικά της Οικογένειας Κλιάφα -με ιστορία σχεδόν ενός αιώνα- αποδεικνύουν πως γεύση και παράδοση συνδυάζονται ιδανικά με τα πιο αγνά υλικά και τη σύγχρονη τεχνογνωσία. Χωρίς συντηρητικά, σε συσκευασίες pet που σέβονται το περιβάλλον και τη βιώσιμη ανάπτυξη. Συνδυάζουν με μοναδικό τρόπο την αυθεντικότητα και μία καλά φυλαγμένη οικογενειακή συνταγή, για να φθάνει στο ποτήρι σας το πιο γευστικό και ποιοτικό αποτέλεσμα!

Η συσκευασία τους είναι μία μικρή έκπληξη… που δεν θα βρείτε αλλού στην αγορά! Mε premium αισθητική, vintage διάθεση και σήμα κατατεθέν την ετικέτα στον λαιμό του μπουκαλιού που καλύπτει το καπάκι για ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια. Για να μπορείτε κάθε στιγμή της ημέρας να απολαμβάνετε τη φρεσκάδα μιας από τις κλασικές γεύσεις (πορτοκαλάδα, λεμονάδα ή βυσσινάδα) των αναψυκτικών της Οικογένειας Κλιάφα.

Βέβαια -για απόλαυση χωρίς τύψεις- όσοι δεν «αγαπούν» τη ζάχαρη, μπορούν να δοκιμάσουν και τη νέα σειρά των αναψυκτικών Κλιάφα ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ και χωρίς θερμίδες. Οι BIBI COLA & BIBI COLA ZERO SUGAR χαρίζουν αξεπέραστη γευστική εμπειρία. Εξαιρετικά είναι και τα αναψυκτικά χωρίς ανθρακικό της Οικογένειας Κλιάφα... Τα δοκιμάσαμε και σας τα προτείνουμε!

Τα αναψυκτικά της Οικογένειας Κλιάφα κλείνουν μέσα τους την ιστορία χρόνων και δημιουργούνται πάντα με ιδιαίτερη φροντίδα. Αποδεικνύονται κλασική αξία, αλλά ξαφνιάζουν ευχάριστα ακόμη και τους πιο απαιτητικούς. Και, βέβαια, αποδεικνύονται ιδανικά για να συντροφεύσουν κάθε στιγμή σας. Από τα οικογενειακά τραπέζια και τα χαλαρά απογεύματα ως δροσιστικό μέχρι τα πιο «ψαγμένα» κοκτέιλ και τα ποιοτικά ποτά ως βασικό συστατικό.

Facebook : @kliafagr (https://www.facebook.com/kliafagr)

Instagram : @kliafagr (https://www.instagram.com/kliafagr/ )

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCJqoerFsjMjW5mdS2Sl96mA

Site: https://www.kliafa.gr/