Για την επισκευή και η συντήρηση του χλοοτάπητα του δημοτικού γηπέδου Τρικάλων είχαν συνάντηση με τις τοπικές αρχές ο υφυπουργός Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Σταύρος Κοντονής και ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός.

Συγκεκριμένα υποδέχθηκαν τον αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη, τον δήμαρχο Δημήτρη Παπαστεργίου, τους εκπροσώπους της ομάδας (Παρδάλης, Μπακογιάννης, Τρικαλιώτης), παρουσία των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτας Δριτσέλη και Χρήστου Σιμορέλη. Όπως αναφέρεται από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού εξετάστηκαν όλες οι τεχνικές επιλογές ώστε να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την επισκευή του χλοοτάπητα στο συντομότερο χρονικό διάστημα, προκειμένου να μπορεί η ομάδα των Τρικάλων να αγωνιστεί στη Football League.

Στο πλαίσιο της συνάντησης ο Δήμαρχος Τρικάλων προσέφερε στον υφυπουργό ένα λεύκωμα με όλες τις στιγμές του ΑΟΤ.  Πρόκειται για το λεύκωμα του του τρικαλινού δημοσιογράφου κ. Σωτήρη Κύρμπα, 50 ΧΡΟΝΙΑ Α.Ο.ΤΡΙΚΑΛΑ. 1963 – 2013, αποδεικνύοντας ότι η ιστορία της ομάδας δεν είναι μια απλή, χθεσινή υπόθεση, αλλά τμήμα της ιστορίας της ίδιας πόλης και του ποδοσφαίρου, σε τοπικό και εθνικό επίπεδο.
Σχετικά με το θέμα του κολυμβητηρίου όπως τονίζεται από την πλευρά της δημοτικής αρχής ο Δήμος Τρικκαίων έχει ήδη έτοιμες μελέτες για ενεργειακή αναβάθμιση του κολυμβητηρίου, έχει ήδη υποβάλλει ανάλογο αίτημα σε αρμόδιους της προηγούμενης κυβέρνησης, έχει ήδη συντάξει κατάλογο με τις εργασίες που απαιτούνται, ώστε το κολυμβητήριο να είναι πλήρες και να προσφέρει όλες τις κατάλληλες και οριζόμενες από τον νόμο υπηρεσίες, στους τρικαλινούς. Σημειώνεται ,επίσης, ότι ο Δήμος Τρικκαίων επιμένει, ότι η ύπαρξη του κολυμβητηρίου σε έναν νομό χωρίς θάλασσα, αποτελεί ουσιαστικό τρόπο, όχι απλώς εκγύμνασης, αλλά καταπολέμησης και της θλιβερής πρωτιάς της χώρας στους πνιγμούς.