Σε μια ακόμη ιστορική καμπή βρίσκεται ο ΑΟΤ, η αγαπημένη ομάδα της πόλης των Τρικάλων. Την Κυριακή 17 Μαΐου 2015, στην Άρτα, ο θρυλική ομάδα αντιμετωπίζει την ΑΕ Καραϊσκάκης για την άνοδο στη Φούτμπολ Λιγκ.

Όλοι οι τρικαλινοί ενωμένοι, επιζητούν και εύχονται τη νίκη. Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου: «Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στην ομάδα της καρδιάς μας. Είμαι σίγουρος, ότι η μαχητικότητα των παικτών, με τις οδηγίες του προπονητή και με στήριξη της διοίκησης, θα αλλάξουν και πάλι τον ρου της ιστορίας της ομάδας. Μαζί με τους αγνούς φιλάθλους που αναμένεται να βρεθούν στην όμορφη πόλη της Αρτας, οι ενωμένοι τρικαλινοί μπορούμε να χαρούμε ξανά την αγαπημένη μας ομάδα, τον ΑΟΤ, στη Β΄ Εθνική. Είμαι σίγουρος, επίσης, ότι όσοι μετακινηθούν για την παρακολούθηση του αγώνα, θα κινηθούν στο πλαίσιο της κόσμιας αθλητικής συμπεριφοράς, που χαρακτήριζε πάντα τους φιλάθλους της ομάδας μας».

Αλλά, σαν να μην έφτανε η στήριξη του Δημάρχου, ήρθε και η… γερμανική στήριξη. Σε συνομιλία που είχε σήμερα το πρωί ο κ. Παπαστεργίου με τον ομόλογό του, της αδελφοποιημένης με τα Τρίκαλα βαυαρικής πόλης του Αμπεργκ, κ. Μίχαελ Τσέρνι, το μήνυμα ήταν σαφές: «Καλή επιτυχία Τρίκαλα», είπε με τα ελάχιστα ελληνικά που γνωρίζει ο Γερμανός Δήμαρχος.

Καλή επιτυχία στον ΑΟΤ!