Τα Εκπαιδευτήρια «Αθηνά» για 12η χρονιά φιλοξένησαν από τη Δευτέρα 4η έως την Τρίτη 12η Μαΐου 2015 στο χώρο του Σχολείου Έκθεση βιβλίου, που περιελάμβανε κάθε είδους βιβλία, όπως λογοτεχνικά, περιπέτειες, κόμικς, εφηβικά, λεξικά αλλά και επιστημονικά σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο «ΤΣΙΟΠΕΛΑΚΟΣ».

Μέσα από το μαγικό κόσμο ποικίλων βιβλίων οι μαθητές και οι μαθήτριες των Εκπαιδευτηρίων «Αθηνά» για μια ολόκληρη εβδομάδα θα έχουν την ευκαιρία να τα ξεφυλλίσουν και να διαλέξουν αυτά που θα τους συνοδεύσουν τις ημέρες των διακοπών του καλοκαιριού. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό στις μέρες μας, καθώς τα παιδιά, δυστυχώς, αξιοποιούν τον ομολογουμένως λίγο ελεύθερο χρόνο τους περιηγούμενα με τις ώρες στο διαδίκτυο ή παίζοντας ηλεκτρονικά παιχνίδια. 
Στον πιο κατάλληλο, λοιπόν, χώρο γι’ αυτή τη διαδικασία - το χώρο του σχολείου – ανοίξαμε ένα «παράθυρο» στο κόσμο της γνώσης που πρέπει να είναι διάπλατος για τις παιδικές ψυχές, ώστε τα παιδιά να αποκτήσουν πνευματικά εφόδια, για να αντιμετωπίσουν καλύτερα τη ζωή τους στο μέλλον.