Απογοητευμένος από την εμφάνιση των παικτών του στον εκτός έδρας αγώνας τους με τον Παναθηναϊκό, στο ΟΑΚΑ, εμφανίστηκε ο προπονητής των Τρικάλων BC Κώστας Φλεβαράκης.
Τα Τρίκαλα δεν μπόρεσαν να φανούν ανταγωνιστικά στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων, στην αναμέτρηση που έριξε την αυλαία της 9ης αγωνιστικής της Basket League, με τον 46άχρονο τεχνικό να εξηγεί στη συνέντευξη Τύπου πως έμεινε ικανοποιημένος μόνο από την αντίδρασή τους στην άμυνα: «Όταν παίζεις με ομάδες επιπέδου Παναθηναϊκού φαίνεσαι καλός ή κακός ανάλογα με το πως εμφανίζεται ο αντίπαλος. Θέλαμε, πάντως, να πάρουμε περισσότερα από αυτό το παιχνίδι, καθώς ο Παναθηναϊκός προερχόταν από τη πολύ μεγάλη νίκη με την Μπαρτσελόνα. Δουλέψαμε στην άμυνα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, η οποία λειτούργησε καλά. Ωστόσο, εάν έχεις τόσα πολλά λάθη κι αυτά καταλήγουν σε αιφνιδιασμούς του αντιπάλου και σουτάρεις με αυτό το ποσοστό, ειδικά από το τρίποντο, δεν μπορείς να περιμένεις τίποτα και δεν μπορείς να δημιουργήσεις προβλήματα. Θέλαμε κάτι περισσότερο, αλλά συνεχίζουμε να δουλεύουμε και κοιτάζουμε τα επόμενα σημαντικά παιχνίδια που έχουμε».
Κλείνοντας, ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Παναθηναϊκό στην Ευρωλίγκα, εν όψει του αγώνα του με τη Ζιελόνα Γκόρα στο ΟΑΚΑ, στον οποίο εφόσον κερδίσει θα εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρόκρισή του στο Top 16: «Καλή επιτυχία στον Παναθηναϊκό στην Ευρωλίγκα και στο επόμενο παιχνίδι που έχει, στο οποίο εάν νικήσει θα προχωρήσει, κάτι που είναι σημαντικό. Ο Παναθηναϊκός θα είναι καλύτερος και πιο δυνατός με τις προσθήκες Παππά και Μποχωρίδη. Εμείς έχουμε δύσκολη συνέχεια».
Εκ μέρους των παικτών των Τρικάλων BC το λόγο πήρε ο Τζάστιν Τιγκ, ο οποίος δήλωσε: «Ο Παναθηναϊκός έπαιξε καλά ως ομάδα σε άμυνα και επίθεση και τελείωσε πολύ καλά το παιχνίδι».