Να κρατηθούν κοντά στην κορυφή θα προσπαθήσουν τα Τρίκαλα, τα οποία παίζουν στην Κρήτη με τον Εργοτέλη τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου, σε ένα ματς που ενδεχομένως θα είναι το τελευταίο για φέτος για τους Ηρακλειώτες.

Ωστόσο, δεν παύουν να είναι ένας υπολογίσιμος αντίπαλος, παρά τα πολλά προβλήματά τους, όπως τόνισε και ο Γιώργος Μαραντάς, ο οποίος στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής αναφέρθηκε και στις μεταγραφές.

Αναλυτικά:

Για την πόλη και τους οπαδούς ανέφερε: «Μόνο καλά λόγια έχω να πω. Είναι ζωντανή πόλη, βλέπω συνέχεια κόσμο έξω, είναι φιλόξενος και ελπίζω να τον κάνουμε κι εμείς χαρούμενο με το ποδόσφαιρο που θα παίζουμε. Να στηρίζει τους ποδοσφαιριστές και να είναι φιλόξενος με μας και όχι με τους αντιπάλους. Όλοι μαζί στο τέλος θα πετύχουμε τον στόχο».

Για τη νίκη στο ντεμπούτο του: «Είμαι αρκετά ικανοποιημένος. Είχαμε κάποια αμυντικά κενά τα οποία προσπαθούμε να βελτιώσουμε. Δεν πρέπει να δεχόμαστε εύκολα γκολ στις αντεπιθέσεις και θέλουμε δουλειά σε αυτό τον τομέα».

Για το ματς με τον Εργοτέλη: «Θα είναι επικίνδυνο παιχνίδι. Το έδειξε και στην Καρδίτσα και με τον Πανιώνιο ότι μπορεί να κάνει τη ζημιά. Εμείς οφείλουμε να είμαστε έτοιμοι για να πάρουμε το τρίποντο».

Για την ενίσχυση: «Είμαστε σε διαρκή επαφή με τον πρόεδρο. Έχουμε στα υπόψη αρκετούς ποδοσφαιριστές, αλλά θέλουμε το καλύτερο δυνατό. Να το πω εξαιρετικό; Θέλουμε αυτοί που θα έρθουν να είναι ισάξιοι με τους παίκτες που έχουμε. Αν όχι, τότε θα μείνουμε ως έχουμε».

Για το πρωτάθλημα: «Οι τέσσερις ομάδες που είναι ψηλά θα πάνε μέχρι τέλους έτσι. Υπάρχουν κάποιες που μπορούν να κάνουν "ζημιά" όπως η Λαμία και ο Αγροτικός Αστέρας που ενισχύθηκε. Υπάρχουν και αξιόλογες έδρες που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα. Εμείς θα κοιτάξουμε να περάσουμε εύκολα από αυτές και παράλληλα να αξιοποιήσουμε τη δική μας».

a-sports.gr