Στην πρώτη 20αδα των προπονητών με τα περισσότερα παιχνίδια στην ιστορία του ελληνικού πρωταθλήματος από καταβολής Α’ Εθνικής κατηγορίας βρίσκεται ο Κώστας Φλεβαράκης. Ο τεχνικός των Τρικάλων BC Aries βρέθηκε σε πάγκο ομάδας της κατηγορίας για 210η φορά, στο ματς με το Λαύριο,  «πιάνοντας» στην 20η θέση της σχετικής λίστας τον Κώστα Πολίτη.
Στο παιχνίδι με το Λαύριο τα Τρίκαλα αν και ήταν πίσω στις περισσότερες στατιστικές κατηγορίες, με εξαίρεση τα τρίποντα (45% έναντι 16,6%), πήραν τελικά τη σημαντική νίκη.
Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του esake.gr
*261 συμμετοχές Πρωταθλήματος συμπλήρωσε ο Γιώργος Τσιάρας για να φτάσει στην 61η θέση της σχετικής λίστας στα χρόνια του επαγγελματικού Πρωταθλήματος τον Φάνη Κουμπούρα.
*Το ατομικό του ρεκόρ με επτά ριμπάουντ βελτίωσε ο Τζέι Αρ Καντούγκαν που είχε από πέντε στους αγώνες με τον Άρη, τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ.
*Αυτή ήταν η 4η εντός έδρας νίκη των Τρικάλων BC Aries σε έξι παιχνίδια ενώ πέρυσι έβγαλε ολόκληρο το πρωτάθλημα με μόλις πέντε επιτυχίες. Έτσι είναι σε καλό δρόμο στο να φτάσουν ή και να ξεπεράσουν την επίδοση της περιόδου 2013-2014 όταν μέτρησαν οχτώ εντός έδρας νίκες σε 13 ματς πρωταθλήματος.