Εκεί που όλα έδειχναν ότι Τρίκαλα θα έφευγαν με τους τρεις βαθμούς της νίκης από την Πιερία παραλίγο να γνωρίσουν και την ήττα! Οι «κυανέρυθροι» προηγήθηκαν στο 10’ με το Κέρι αλλά στα τελευταία λεπτά και συγκεκριμένα στο 82’ δέχτηκαν την ισοφάριση από τον Δημητρίου.

Στις καθυστερήσεις μάλιστα του αγώνα ο διαιτητής «είδε» ανύπαρκτο πέναλτι του Τέλλου πάνω στον Μακράκη, προκαλώντας τις έντονες διαμαρτυρίες των Τρικαλινών. Ο Δημητρίου που το εκτέλεσε έστειλε την μπάλα άουτ.

Τα Τρίκαλα μετά από τη σημερινή ισοπαλία (φωτογραφία από goaltrikala.gr)  υποχώρησαν ξανά στη δεύτερη θέση καθώς στο ντέρμπι της Αρτας ο Καραϊσκάκης κέρδισε τη γηπεδούχο Αναγέννηση με 2-0 και παρέμεινε στην κορυφή.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας: Αλυσανδράτος, Λαζαρίδης, Δερμίσης (53′ Καθάριος), Δημητρίου, Τασίδης, Οικονόμου, Καραγκούνης, Δημητρουλόπουλος (72′ Λάλας), Μακράκης, Νάκας (90′ Ηλιάδης), Κοτσιαρίδης

ΑΟ Τρίκαλα: Ντάσκας, Σκούπρας, Κουτσόπουλος, Τέλλος, Γιώτας, Βαγκελί, Καμπλιώνης (78′ Μηνάς), Σπάσιτς, Σαχινίδης (69′ Πέντσας), Μοσχάκης (86′ Ζυγκερίδης), Κέρι

Aναλυτικά τα αποτελέσματα:
Νεοκαισάρεια-Τρίκαλα 1-1
Μαρτίνο-Ρήγας Φεραίος 2-1
Αναγ. Άρτας-Καραϊσκάκης 0-2
Πύρασος-Θεσπρωτός 2-0
Φιλιππιάδα-Λευκάδια 3-0 α.α.
Πυρσός-Κοζάνη 0-3 α.α.
Αγιά-Μακροχώρι 2-0
Τσαριτσάνη-Βατανιακός 2-0

(*) Προηγείται η Α.Ε. Καραϊσκάκης με 61 βαθμούς και ακολουθούν τα Τρίκαλα με 59, η Νεοκαισάρεια με 55, το Μαρτίνο με 49, ο Θεσπρωτός με 46 και ο Ρήγας Φεραίος με 45 βαθμούς.