Υποχωρεί σταδιακά η κακοκαιρία, αλλά θερμοκρασίες υπό το μηδέν καταγράφηκαν σήμερα το πρωί στα ορεινά της χώρας, ενώ  στα λευκά έχουν ντυθεί ορεινές και ημιορεινές περιοχές των νομών Τρικάλων και Καρδίτσας.
Σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (ΕΑΑ) οι χαμηλότερες θερμοκρασίες που κατέγραψε το δίκτυο των αυτομάτων μετεωρολογικών σταθμών του ΕΑΑ/meteo.gr (εξαιρουμένων των χιονοδρομικών κέντρων) ήσαν στο Νέο Καύκασο Φλώρινας (-6,9), στο Μεσόβουνο Κοζάνης (-5,4), στη Βλάστη Κοζάνης (-2,6), στο Περτούλι Τρικάλων (-2,5), στον Αγιο Παύλο Ημαθίας (-2,3), στο Μέτσοβο (-2,2), στη Φλώρινα (-1,9) και στην Πάρνηθα (-1,8 σε υψόμετρο 1.230 μέτρων).
Στον Νομό Καρδίτσας το χιόνι έφτασε και σε χαμηλότερο υψόμετρο, ενώ όλοι οι δρόμοι είναι ανοιχτοί και δεν υπάρχουν προβλήματα στις μετακινήσεις, ενώ στον νομό Τρικάλων χιονοπτώσεις σημειώθηκαν στους δήμους Πύλης και Μετεώρων, με το ύψος του χιονιού να φτάνει μέχρι και 30 εκατοστά
Οι δρόμοι είναι ανοιχτοί,όμως χρειάζεται προσοχή λόγω παγετού που υπάρχει σε ορισμένα σημεία του οδικού δικτύου. Στην προσπάθεια να παραμείνει ανοικτό το οδικό δίκτυο συνδράμουν 18 μηχανήματα της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων.

Με πληροφορίες από ΑΜΠΕ