Αίσθηση και αλγεινή εντύπωση, καθώς γίνονται γνωστά προσωπικά και πολύ λεπτά ζητήματα, προκαλούν τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες μετά τις δηλώσεις του πρώην συζύγου της Σοφίας Μαργαρίτη, Βασίλη Βουτσελά, που μίλησε σήμερα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. 

Ο πρώην σύζυγος της παίκτριας του Survivor 4, σε συνέχεια μιας συζήτησης που έγινε την προηγούμενη ημέρα στην τηλεοπτική εκπομπή του Open σχετικά με αυτά που λέει από τον Άγιο Δομίνικο η Σοφία Μαργαρίτη και αφορούν στα παιδιά της και πόσο της λείπουν, αποκάλυψε πως εκείνος έχει την αποκλειστική επιμέλεια των δύο κοριτσιών και όχι η μητέρα τους. Μάλιστα ισχυρίζεται πως η Σοφία, πριν μπει στο παιχνίδι, είχε να δει αρκετό καιρό τα παιδιά της. 

Χαρακτηριστικά ανέφερε πως "εδώ και τρία χρόνια που έχουμε χωρίσει, από την πρώτη μέρα αγωνίστηκα για να πάρω την επιμέλεια των παιδιών μου. Με ενοχλεί που αναφέρεται συνέχεια στα παιδιά, πως τα έχει παρατήσει και δεν είναι εδώ να τα σκεπάσει. Αυτά εμένα με προσβάλλουν. Δεν ξέραμε ότι θα πάει στο Survivor.

Το Σαββατοκύριακο που πέταξαν για τον Άγιο Δομίνικο τα παιδιά την περίμεναν και δεν είχαμε ενημέρωση. Από τον Αύγουστο που έχω την επιμέλεια δεν έβλεπε τα παιδιά. Τον Οκτώβριο ζήτησε να πάμε και πάλι σε δικαστήριο για να τα βλέπει. Τα είδε περιστασιακά κάποια απογεύματα και ένα – δυο Σαββατοκύριακα και μετά πάλι εξαφανίστηκε", για να καταλήξει λέγοντας κάτι πολύ βαρύ, πως «χρησιμοποιεί τα παιδιά και παίζει το θέατρο του παραλόγου". 

Το συγκεκριμένο γεγονός που βγάζει δημοσίως προσωπικά δεδομένα και αρκετά ευαίσθητα, καθώς εμπλέκονται και δυο μικρά παιδιά, φαίνεται πως θα έχει μεγάλη και σοβαρή συνέχεια.

Η κουμπάρα της Σοφίας Μαργαρίτη, η Τρικαλινή Λέτα Κουπατσιάρη, η οποία είναι η διαχειρίστρια της σελίδας του fan club στο facebook της Σοφίας Μαργαρίτη, αποκάλυψε το μεσημέρι της Τρίτης πως, πλέον, θα ακολουθήσουν νομικές ενέργειες από την πλευρά της παίκτριας του Survivor, εναντίον όλων όσων υποστηρίζει ο Βασίλης Βουτσελάς. 

Η Λέτα Κουπατσιάρη μια ημέρα πριν φιλοξενήθηκε στην εκπομπή "Ευτυχείτε" της Κατερίνας Καινούργιου, δηλώνοντας πως η Σοφία Μαργαρίτη μόνη της μεγαλώνει τα παιδιά της, κάτι που ενόχλησε τον Βασίλη Βουτσελά, όπως υποστηρίζει ο ίδιος, και θέλησε σήμερα να μιλήσει για το συγκεκριμένο ζήτημα. 

trikalaenimerosi.gr