Από την Επιτροπή Αγώνα Λογιστών της ΠΑΣΕΒΕ λάβαμε και δημοσιεύουμε το παρακάτω κείμενο:
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ υποδέχεται με τιμές μεγάλου «φίλου» τον πρόεδρο των ΗΠΑ. Προκλητικά, στις μέρες εορτασμού του ξεσηκωμού του Πολυτεχνείου κατά της αμερικανοκίνητης χούντας, σε αντίθεση με τα αισθήματα του ελληνικού λαού.
 Ήταν ψεύτικες οι προσδοκίες που δημιουργήθηκαν από την εκλογή Ομπάμα, όπως και οι ελπίδες από την εκλογή ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Τίποτα δεν άλλαξε.
Οι ιμπεριαλιστικοί  πόλεμοι στη Συρία και το Ιράκ συνεχίζονται. Οι ανταγωνισμοί για τις πηγές ενέργειας και τους αγωγούς μεταφοράς έχουν συγκεντρώσει τεράστιες στρατιωτικές δυνάμεις στην ευρύτερη περιοχή μας,  έχουν ξεριζώσει εκατομμύρια ανθρώπους από τα σπίτια τους και μετέτρεψαν την Μεσόγειο σε υγρό τάφο χιλιάδων προσφύγων. Η αμφισβήτηση κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδας με τις συνεχείς δηλώσεις Ερντογάν και η προωθούμενη διχοτόμηση της Κύπρου μέσω της συνομόσποδης λύσης δύο κρατών δημιουργούν εκρηκτικό μείγμα.
Τα γεράκια του πολέμου έχουν όλα το ίδιο χρώμα και πιστεύουν στον ίδιο θεό. Θεός τους είναι μόνο το χρήμα. Ο πρόεδρος Ομπάμα έρχεται να βάλει τις τελευταίες πινελιές στον καμβά των προβλημάτων που δημιουργούν οι ιμπεριαλιστικοί ανταγωνισμοί, για να συνεχίσει και ο νέος πρόεδρος την ίδια πολιτική.
Οι καλλιεργούμενες προσδοκίες της ελληνικής κυβέρνησης λόγω της επίσκεψης Ομπάμα είναι μια μεγάλη απάτη.
Καλούμε τους συναδέλφους λογιστές:
Να συμμετάσχουν στην πικετοφορία που διοργανώνει η Επιτροπή Ειρήνης Τρικάλων στην πλατεία Ρήγα Φεραίου την Τρίτη 15 Νοέμβρη, ώρα 7 μμ.  
Να πάρουν μαζικά μέρος στον αγωνιστικό εορτασμό του Πολυτεχνείου την Πέμπτη, στις 6.30 μμ. στη πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου για να δηλώσουμε ότι τα συνθήματα εκείνου του ξεσηκωμού δίνουν και σήμερα σύγχρονα νοήματα συνέχισης των αγώνων.