Δύο έργα που διευκολύνουν την καθημερινότητα των πολιτών ολοκληρώνει η ΔΕΥΑΤ και επισκέφθηκαν ο Δήμαρχος Τρικκαίων και ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΤ.

Το ένα έργο είναι η μεταφορά καθαρού νερού στον Ξηρόκαμπο, περιοχή η οποία αντιμετώπιζε πρόβλημα. Με έργο της δημοτικής επιχείρησης μεταφέρεται νερό από τη Μεγάρχη μέσω Ανταλλαξίμων, ώστε η υδροδότηση να είναι πλέον κανονική.

Το δεύτερο έργο είναι το δίκτυο αποχέτευσης ομβρίων υδάτων στο τέρμα της οδού Μετεώρων, ανάμεσα στον κόμβο του ΟΑΕΔ και τη σιδηροδρομική γραμμή. Αυτό το έργο αφορά και στην οδό Μετεώρων και στις κάθετες οδούς Καλλισθένη και Καναπέως, όπου τοποθετήθηκαν σωλήνες και κατασκευάστηκαν φρεάτια υδροσυλλογής και φρεάτια επισκέψεως του δικτύου.

Το πρώτο έργο ολοκληρώθηκε, καθώς οι εργασίες διήρκεσαν όλο το καλοκαίρι, ενώ το δεύτερο ολοκληρώνεται στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας.

Ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΤ Χρήστο Αναστασίου και η διευθύντρια της επιχείρησης κ. Εφη Καραμάλη επιθεώρησαν τα δύο έργα την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021, διαπιστώνοντας τη θετική πορεία των εργασιών, την ολοκλήρωσή τους και τον αντίκτυπο στην καθημερινότητα των πολιτών.

Σε ανάλογο μήκος κύματος οι δηλώσεις του κ. Αναστασίου, ο οποίος υπενθύμισε ότι «η ΔΕΥΑΤ παρεμβαίνει άμεσα και αποτελεσματικά στα θέματα που ανακύπτουν. Και με τα πολύ μεγάλα έργα στα Τρίκαλα και με τα έργα στα χωριά, η ΔΕΥΑΤ επιστρέφει στους τρικαλινούς τα χρήματα, αξιοποιεί όλα τα χρηματοδοτικά εργαλεία και προσφέρει υποδομές ουσίες για κάθε τρικαλινό πολίτη».