Με αφορμή την αυριανή επίσκεψη του στα Τρίκαλα για την κοπή πίτας της ΔΗΜΤΟ,  ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε σήμερα στη Λέσχη 97,6 εκθειάζοντας την πόλη των Τρικάλων:
"Μου αρέσουν πάρα πολύ τα Τρίκαλα, θα έχω μαζί και το γιο μου, που είναι στη Β’ Γυμνασίου, ώστε να του δείξω την πόλη, την οποία  την έχω διαφημίσει ως μια από τις ομορφότερες της Ελλάδας.
Τα Τρίκαλα είναι μια πόλη παράδειγμα προς μίμηση, έχει καταφέρει να εξελιχθεί στην πιο έξυπνη πόλη της χώρας, είναι καθαρή, είναι ωραία στολισμένη τις γιορτές, και θα θέλαμε όλη η Ελλάδα να εξελιχθεί έτσι.
Αυτό που γίνεται στα Τρίκαλα είναι το μέλλον, και τα επόμενα χρόνια θα το ακολουθήσουν όλες οι πόλεις της Ελλάδας. Αυτή τη στιγμή πρωτοπορούν τα Τρίκαλα, και είναι ωραίο που μια επαρχιακή πόλη έχει την πρωτοκαθεδρία, είναι πιο μπροστά τεχνολογικά από την Αθήνα."
Σχετικά με την εξεταστική επιτροπή για το χώρο της υγείας έκανε παρέμβαση ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Σάκης Παπαδόπουλος, λέγοντας:
«Έχει δίκιο ο κ. Γεωργιάδης ότι το έγκλημα με το Ερρίκος Ντυνάν δεν ήταν στην προσφορά που είχε δοθεί, αλλά ότι έγινε μια υπερβολική συγκέντρωση οφειλών και γι αυτό καταδικάστηκε ο πρώην πρόεδρος του. Πιστεύω όμως ότι τους χειρισμούς που κάνουμε τώρα εμείς θα μπορούσε τότε να τους κάνει και εκείνος.»
Στη συνέχεια της συνομιλίας, σε ερώτηση του κ. Γεωργιάδη αν υπάρχει παραδοχή ότι ξεκίνησε επί Υπουργίας του το πρόγραμμα δωρεάν περίθαλψης στους ανασφάλιστους, ο κ. Παπαδόπουλος απάντησε θετικά, φέρνοντας την χαρακτηριστική απάντηση του κ. Γεωργιάδη:
«Δόξα τω Θεώ, είναι ο πρώτος Συριζαίος που παραδέχεται ότι τουλάχιστον είχα ξεκινήσει το πρόγραμμα, γιατί μέχρι τώρα μας κατηγορούσαν ότι δεν ενδιαφερόμασταν για τους ανασφάλιστους.»