Το Επιμελητήριο Τρικάλων, συμμετείχε στην Πανθεσσαλική Πολυκλαδική Έκθεση Βόλου με συλλογικό περίπτερο 30 τ.μ παρουσιάζοντας τις δράσεις και πρωτοβουλίες, το τουριστικό προϊόν της περιοχής, μέσω του Ενιαίου Φορέα Τουρισμού, καθώς και τοπικά παραγόμενα προϊόντα σε εμπορικούς επισκέπτες αλλά και στο κοινό, αφήνοντας τους τις καλύτερες εντυπώσεις.

Η Πανθεσσαλική Πολυκλαδική Έκθεση Βόλου επέστρεψε μετά από χρόνια στο Εκθεσιακό Κέντρο Βόλου αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις στους επισκέπτες από όλη την Θεσσαλία το τριήμερο 20 με 22 Σεπτεμβρίου 2024. Σε έναν χώρο άνω των 2.000 τ.μ. πάνω από 60 εκθέτες από όλη τη Θεσσαλία, παρουσίασαν τις επιχειρηματικές τους δράσεις και τα προϊόντας τους.

Στα εγκαίνια της έκθεσης, που πραγματοποιήθηκε παρουσία του Υπουργού Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας κ. Χρήστου Τριαντόπουλου, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων, Βασίλης Γιαγιάκος, είχε την ευκαιρία να τον υποδεχτεί στο περίπτερο του Επιμελητηρίου και να συζητήσουνε για την πορεία των αποζημιώσεων των Τρικαλινών Επιχειρήσεων καθώς και άλλα σημαντικά θέματα για την στήριξη και ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας.