Με πλήρη επιτυχία στέφθηκε  η «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ» από την Διεθνή Ένωση Αστυνομικών Ι.Ρ.Α. Τρικάλων στον όμορφο και  φιλόξενο χώρο του Green Cafe, στην Τοπική Κοινότητα Αγίου Βησσαρίωνα του Δήμου Πύλης.
Αρωγός στην προσπάθεια και ο  Δήμος Πύλης που σταθερά  στηρίζει κάθε  αθλητική – πολιτιστική δραστηριότητα την οποία δρομολογεί και πραγματοποιεί η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών Ι.Ρ.Α. Τρικάλων.
Από την μεριά του Δήμου παραβρέθηκε ο Αντιδήμαρχος κ. Ευάγγελος Αλέκος, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό και μετέφερε τις ευχές του Δημάρχου κ. Κώστα Μαράβα για πολλές επιτυχίες της Ένωσης και υγεία.
Ήταν παρόντες ο Αστυνομικός Διευθυντής Τρικάλων κ. Σπηλιόπουλος, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Πύλης κ. Παπαδογιάννης,  ο καθηγούμενος (Αρχιμανδρίτης) της Ι.Μ. Παναγίας Σπηλιάς κ. Νεκτάριος Μητρόπουλος, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Αγ. Βησσαρίωνα κ. Γεώργιος Τριχιάς, σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της Διεθνούς  Ένωσης Αστυνομικών Ι.Ρ.Α. Τρικάλων καθώς και προσκεκλημένοι Αστυνομικοί από όλη την Ελλάδα – μέλη της  Ένωσης, από το Ηράκλειο, από την Θεσσαλονίκη, από την Λάρισα, από την Καρδίτσα κ.λ.π..