Η οικογένεια της Μαρίας Γκατζούλη (διετέλεσε προϊσταμένη χειρουργείου του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας), η οποία έφυγε πριν λίγες ημέρες από τη ζωή, με δήλωσή της διαψεύδει κατηγορηματικά τη φημολογία σύνδεσης του θανάτου της με τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού.

Σε δήλωση της οικογένειας αναφέρονται τα εξής:

"Σχετικά με την ανυπόστατη φημολογία που δημιουργήθηκε γύρω από τα αίτια θανάτου της πολυαγαπημένης μας Μαρίας, θεωρούμε χρέος μας να επισημάνουμε και να διευκρινίσουμε ότι, όπως επιβεβαιώνεται και από τη διενεργηθείσα ιατροδικαστική εξέταση, ΟΥΔΕΜΙΑ σύνδεση υπάρχει με τον εμβολιασμό της κατά COVID-19. Τα όσα γράφτηκαν και φέρονται να ειπώθηκαν από το στόμα του συζύγου της δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια και ουδέποτε λέχθηκαν. 

Ζητούμε να σταματήσει η ανεύθυνη αναπαραγωγή αναληθών ειδήσεων και η εκμετάλλευση του άδικου χαμού της, ως ένδειξη σεβασμού στη μνήμη της. Η Μαρία ως υπεύθυνη λειτουργός στο χώρο της Υγείας ήταν πάντα υπέρμαχος του εμβολιασμού κατά της πανδημίας.

Ευχαριστούμε όλους όσους μας συμπαραστέκονται στο βαρύτατο πένθος μας, καθώς και την οικογένεια του  ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ που όλα αυτά τα χρόνια είναι δίπλα μας. 

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ"