Το ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ ανακοινώνει την διεξαγωγή σεμιναρίων στις βασικές αρχές υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων. Η εκπαίδευση αφορά στο προσωπικό των επιχειρήσεων που παράγουν, επεξεργάζονται, αποθηκεύουν, μεταφέρουν, διακινούν τρόφιμα ή ασχολούνται με το λιανικό εμπόριο, τη διάθεση τροφίμων, τη μαζική εστίαση και ζαχαροπλαστική ή είναι εργαστήρια παραγωγής ή μεταποίησης τροφίμων, υγειονομικού ενδιαφέροντος.
Παρακαλούμε οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα2410579876-7 (ώρες 08:30-16:30), κα Μπουγάτσα Ζαχαρούλα.