Ακόμη ένα live του Big Brother 2 πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής (8/10) στον ΣΚΑΪ και τους παίκτες περίμενε ακόμη μία αποχώρηση.

Μετά από μια εβδομάδα αρκετής έντασης αλλά και ποινών λόγω παραβίασης των κανόνων του παιχνιδιού, η Ευδοκία Τσαγκλή, ο Νίκος Τακλής και ο Στηβ Μιλάτος ήταν οι τρεις υποψήφιοι που τέθηκαν στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού.

Η ανακοίνωση του Γρηγόρη Γκουντάρα πως ο Στηβ Μιλάτος είναι ο παίκτης που αποχωρεί τελικά από το ριάλιτι του ΣΚΑΪ προκάλεσε πανικό στο σπίτι του "Μεγάλου Αδερφού" με τους παίκτες που βρίσκονταν πιο κοντά στο μοντέλο να ξεσπούν σε κλάματα και να δείχνουν απαρηγόρητοι. Μάλιστα, ο Κωστής Στυλιανάκης βλέποντας την Ευδοκία και τον Νίκο να χαμογελούν τους επιτέθηκε φραστικά λέγοντάς τους χαρακτηριστικά "σταμάτα να γελάς γιατί θα γίνει χαμός. Σταμάτα να γελάς! Άνθρωπος φεύγει και εσύ γελάς;"

Big Brother: Οι πρώτες δηλώσεις του Στηβ

Έχοντας πια αποχωρήσει από το σπίτι του "Μεγάλου Αδερφού", ο Στηβ Μιλάτος βρέθηκε στο πλατό του Big Brother όπου και κλήθηκε να σχολιάσει το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, λέγοντας πως ήταν κάτι που το περίμενε και συνιστώντας σε όλους να ζήσουν την εμπειρία του ριάλιτι. "Έκανα την καλύτερη επιλογή της ζωής μου. Το έζησα στο έπακρον, δεν μετανιώνω ούτε λεπτό. Θα το ξαναέκανα σίγουρα", δήλωσε χαρακτηριστικά.

news247.gr