Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη το Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017 στην πόλη Kanjiza της Σερβίας το διεθνές τουρνουά ελληνορωμαϊκής πάλης  "Csaba Ferenc" με τη συμμετοχή 355 αθλητών από 15 χώρες (Αυστρία, Βοσνία, Βουλγαρία, Γερμανία, Ελλάδα, Μολδαβία, Ουγγαρία, Ουκρανία, Πολωνία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία, Τσεχία, και FYROM).
Η Ελληνική αποστολή απαρτίστηκε από 16 παλαιστές τους οποίους οι επτά ήταν από τον Α.Π.Σ. Τρίκαλα και οι υπόλοιποι από τον Π.Α.Α.Π. Ογχηστός, Γ.Α.Σ. Αρχέλαος και Δ.Α.Σ. Ζεφυρίου. Στο σώμα της διαιτησίας η χώρα μας εκπροσωπήθηκε από την διεθνή διαιτητή κ. Παυλίνα Γεωργίου.
Η Ελληνική ομάδα πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και σε αυτό το τουρνουά το οποίο είχε πολύ υψηλό αγωνιστικό επίπεδο, λόγω των επικείμενων Βαλκανικών αγώνων ήταν ένα πολύ καλό τεστ για όλες τις ομάδες.
Συναρπαστικοί αγώνες, υψηλό επίπεδο αθλητών και αρκετές προσωπικότητες της πάλης συνέθεσαν αυτό το αθλητικό γεγονός!
Ο απολογισμός των Τρικαλινών αθλητών: ένα (1) χρυσό,δυο (2) αργυρά, δύο (2) χάλκινα, μια (1) 5η θέση και μία (1) 7η θέση.
Η εμπειρία που αποκόμισαν οι αθλητές μας αλλά και η εμφάνιση τους στο σύνολο είναι πολύ σημαντική και εν τέλει το ζητούμενο από αυτού του είδους τους αγώνες. Ανεξάρτητα λοιπόν από τη στατιστική η οποία από μόνη της μαρτυρά την καλή εμφάνιση των αθλητών το τελικό συμπέρασμα είναι ότι αυτή η γενιά των παλαιστών μας είναι πολλά υποσχόμενη και έκανε πλέον την Ελλάδα να μην είναι απλώς "...η εύκολη κλήρωση...".
…. τα αποτελέσματα των αθλητών μας:
•    Κωνσταντίνος  ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ - 1ος στα 69 kgr
•    Απόστολος  ΚΑΛΟΓΗΡΟΣ - 2ος στα 63 kgr
•    Δημήτριος  ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ - 2ος στα 32 kgr
•    Μάριος  ΔΗΜΟΥ - 3ος στα 69 kgr
•    Χρήστος  ΘΑΝΑΣΑΚΗΣ - 3ος στα 65 kgr
•    Νικόλαος  ΧΡΥΣΟΜΑΛΟΣ - 5ος στα 65 kgr 
•    Κωνσταντίνος  ΚΑΦΡΙΤΣΑΣ - 7ος στα 75 kgr
Από το σύλλογό μας συνόδευσε τους αθλητές ο προπονητής τους Ηλίας Σιούτας, ενώ στην αποστολή συμμετείχαν, το μέλος του συλλόγου Παναγιώτης Γαδετσάκης και ο έφηβος αθλητής Αθανάσιος Μπαλάφας.
Το Δ.Σ. του συλλόγου και οι προπονητές συγχαίρουν τον Κωνσταντίνο, τον Απόστολο, τον Δημήτρη, τον Μάριο, τον Χρήστο, τον Νίκο και τον Κων/νο αλλά και τους υπόλοιπους αθλητές της εθνικής αποστολής για τη συμμετοχή και την προσπάθειά τους.