Συνέντευξη στα ΜΜΕ της πατρίδας του έδωσε ο Μιχάιλο Τόμκοβιτς. Ο Μαυροβούνιος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος υπέγραψε στον ΑΟ Τρίκαλα, αναφέρθηκε στην απόφασή του να συνεχίσει στους Θεσσαλούς και τόνισε ότι ο μόνος και απόλυτος στόχος είναι η άνοδος. Το flnews σας παρουσιάζει τις δηλώσεις του…
Υπήρξαν αρκετές ομάδες που ενδιαφέρθηκαν, μεταξύ των οποίων και ελληνικές από τη Super League, αλλά και από άλλες χώρες. Γιατί αποφάσισες να πας στα Τρίκαλα;
«Ακριβώς, είχα προτάσεις, αλλά το πρότζεκτ και η φιλοδοξία των Τρικάλων συμβάδιζαν με τους δικούς μου και έπρεπε να το σκεφτώ αρκετά. Και η οικονομική πρόταση ήταν τέτοια που δεν μπορούσα να αρνηθώ».
Πήγες στην οικία του ιδιοκτήτη, ενώ γνωρίστηκες και με τον προπονητή. Ποιες είναι οι εντυπώσεις σου;
«Με υποδέχτηκαν με πολύ όμορφο τρόπο και ανυπομονώ να ξεκινήσω προετοιμασία για την επόμενη σεζόν. Ο προπονητής μου παρουσίασε το πλάνο και το σύστημα με το οποίο θα παίζουμε και τι περιμένει από μένα».
Ποιες είναι οι φιλοδοξίες του συλλόγου και πότε ξεκινάς προπονήσεις;
«Ο μόνος και απόλυτος στόχος για την επόμενη σεζόν είναι η άνοδος. Ο πρόεδρος έχει φέρει αρκετούς ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και μετά από μένα αναμένεται να υπογράψουν και άλλοι ξένοι. Η έναρξη της προετοιμασίας είναι στις 13 Ιουλίου, μέχρι τότε θα ακολουθώ ειδικό πρόγραμμα στην Ποντγκόριτσα».