Ο Σταύρος Ψιμουλάκης τόνισε ότι «μας βγήκε» το παιχνίδι τακτικής που ακολούθησαν τα Τρίκαλα, με δηλώσεις στη συνέντευξη Τύπου μετά τη σαββατιάτικη (23/4) νίκη επί της Λαμίας.
Ο τεχνικός της θεσσαλικής ομάδας μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον αντίπαλο, τον συνεχάρη για τη φιλοξενία, ενώ επισήμανε ότι ενδεχομένως η 3η θέση να παιχτεί στον αγώνα της Ριζούπολης με τον Απόλλωνα Σμύρνης.
Οι δηλώσεις του Ψιμουλάκη: «Σήμερα παίζανε δύο από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας σε ένα παιχνίδι καθοριστικό ως προς την 3η θέση. Εμάς ένας ήταν ο στόχος, ένα αποτέλεσμα μας βόλευε η νίκη μέσα από τα πολλά προβλήματα που έχουμε, κερδίσαμε αυτό το παιχνίδι με μια ομάδα πάρα πολύ καλή. Η Λαμία θα μπορούσε να είναι πολύ πιο ψηλά. Καλό ρόστερ, καλή διοίκηση, μεγάλο κοινό.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που στήριξε την προσπάθειά μας και τον καλώ να είναι και την Τετάρτη κοντά μας. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στο συνάδελφο. Κάνει εξαιρετική δουλειά. Συγχαρητήρια για τη φιλοξενία. Σήμερα ήταν παιχνίδι τακτικής από τη σκοπιά τη δική μας. Μας βγήκε. Ευτυχήσαμε να κάνουμε ένα γκολ και να το κερδίσουμε.
Άλλο παιχνίδι της Τετάρτης. Θα προσπαθήσουμε να ανταπεξέλθουμε και πιστεύω να πάρουμε αυτό που θα επιδιώξουμε. Η 3η θέση ενδεχομένως να παιχτεί μέσα στη Ριζούπολη. Εμείς παλεύουμε για την 3η θέση, η οποία ενδεχομένως να δώσει πολλά».