Σε ένα ματς διαφήμιση για το ποδόσφαιρο, στο β’ ημίχρονο, ο Άρης πήρε τη νίκη από τον ΑΟΤ με 3-2 στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Oι «κυανέρυθροι» προηγήθηκαν νωρίς στην επανάληψη (49’) με τους γηπεδούχους στη συνέχεια να ανατρέπουν το σκορ σε 2-1 και τον Γιαννιτσάνη να ισοφαρίζει στο 71'. Ενας λάθος του Σιδεράκη στο 81’ έδωσε το προβάδισμα και τη νίκη στους γηπεδούχους.
Στο παιχνίδι ο Άρης είχε την πρώτη ευκαιρία στο 2΄ με τον Σιδεράκη να μπλοκάρει το σουτ του Ανάκογλου, ενώ στο 4΄ η μπάλα πέρασε άουτ από την κεφαλιά του Ιντζίδη μετά την εκτέλεση κόρνερ του Τάτου. Στο 8΄ ο Σιδεράκης μπλόκαρε τη μπάλα από το σουτ του Ίλιτς και στο 14΄ απομάκρυνε δύσκολα από το σουτ του Μπαργκάν.
Στο 22΄ η μπάλα πέρασε άουτ από το φαλτσαριστό σουτ του Τάτου, και ελάχιστα άουτ από την κεφαλιά του Ιντζίδη στο 33΄ μετά από την εκτέλεση φάουλ του Τάτου. Κι όσο για τα Τρίκαλα απάντησαν στο 35΄ με το σουτ του Κουσκουνά να μην ανησυχεί τον Διούδη και η τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου ήρθε στο 36΄ και πάλι για τους φιλοξενούμενους με τον Γιαννιτσάνη να αστοχεί από καλή θέση.
Στο δεύτερο ημίχρονο ωστόσο και οι δύο ομάδες έδειξαν πως μπήκανε αποφασισμένες για να σκοράρουν και να φθάσουν στη νίκη. Τα Τρίκαλα προηγήθηκαν στο 48΄ όταν ο Κουσκουνάς νίκησε τον Διούδη κάνοντας το 0-1 για να απαντήσει ο Άρης στο 52΄ με την άπιαστη κεφαλιά του Μπαργκάν μετά την εκτέλεση φάουλ του Τάτου ισοφαρίζοντας σε 1-1.
Οι "κίτρινοι" όμως δεν το έβαλαν κάτω και κυνήγησαν την ανατροπή. Αυτή μπορεί να μην ήρθε στο 61΄ καθώς ο Σιδεράκης απομάκρυνε τη μπάλα μετά τη νέα κεφαλιά του Μπαργκάν, και αφού στο 63΄ ο Διούδης απομάκρυνε σωτήρια το απίστευτο λάθος του Ραούλ Μπράβο στο 64΄ έγινε το 2-1 μετά από το πλασέ του Ίλιτς με το οποίο κέρδισε τον Σιδεράκη.
Τα Τρίκαλα όμως δεν το έβαλαν κάτω και ισοφάρισαν σε 2-2 στο 71΄ με την κεφαλιά του Γιαννιτσάνη. Στο 82΄ όμως ο Ίλιτς σκόραρε για δεύτερη φορά δίνοντας και πάλι το προβάδισμα στον Άρη με 3-2 επί των Τρικάλων και συνάμα τη νίκη για την ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου.
ΑΡΗΣ (Αναστόπουλος): Διούδης, Τζανακάκης, Καράμπελας, Ραούλ Μπράβο, Ιντζίδης, Ρόβας (80΄ Νέτο), Ανάκογλου (46΄Παυλίδης), Μπαργκάν, Ίλιτς, Τάτος, Μιλούνοβιτς (73΄ Τζεμπούρ).
ΤΡΙΚΑΛΑ (Γεωργιάδης): Σιδεράκης, Λαμπάκης, Νιάρος (68΄ Τζάκσον), Πίντο, Βέρτζος, Ριμπέιρο, Γιαννιτσάνης, Κουσκουνάς (78΄ Μίνγκας), Στεφάνοβιτς, Μπαϊκαρά, Ριζογιάννης (86΄ Δουκάκης).
Sport24.gr