Την τέταρτη συνεχόμενη νίκη που θα κρατήσει την ομάδα κοντά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας θα κυνηγήσει και αύριο ο ΑΟΤ (18:00) κόντρα στη Ζάκυνθο στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Β’ Εθνικής.
Σήμερα το πρωί η ομάδα του Σταύρου Ψιμουλάκη ολοκλήρωσε την προετοιμασία της στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων και ο Έλληνας τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή μετά το τέλος του προγράμματος. Στα πλάνα του δεν βρίσκονται οι τραυματίες Αρσενίεβιτς, Λαμπάκης και Κοντοδήμος, ο ανέτοιμος Μουμίν και οι τιμωρημένοι Στεφάνοβιτς και Ζώνας.
Αναλυτικά η αποστολή: Χιώτης, Γιδόπουλος, Ντόικιτς, Παπαπαναγιώτου, Κουμπαρούλης, Σαρακατσάνος, Νιάρος, Στουρνάρας, Ριζογιάννης, Φαγιέ, Ναβάρο, Σερτζίνιο, Δουκάκης, Γκμπαλέ, Χαροντάκης, Βρούτσινα, Φλίγκος, Κουσκουνάς.
Συγχαρητήρια Γιαλιά
Την παραμονή τους στην Α1 για τρίτη συνεχόμενη χρονιά εξασφάλισαν τα Τρίκαλα στον αγώνα κόντρα στο Λαύριο και ο μεγαλομέτοχος της ομάδας Χρήστος Γιαλιάς με μήνυμά του στην επίσημη ιστοσελίδα του συνεχάρη την ομάδα του Κώστα Φλεβαράκη για αυτό το επίτευγμα και ευχήθηκε στον σύλλογο πάντα επιτυχίες.
Αναλυτικά: «Ο μεγαλομέτοχος της ΑΟ Τρίκαλα ΠΑΕ Xρήστος Γιαλιάς, συγχαίρει την ομάδα μπάσκετ των Τρικάλων BC Aries για την παραμονή της στην Α1 κατηγορία για τρίτη συνεχόμενη σεζόν. Εύχεται στην διοίκηση στο τεχνικό τιμ και τους παίκτες πάντα επιτυχίες».