Ως νίκη που θα βοηθήσει τα Τρίκαλα στον τομέα της ψυχολογίας χαρακτήρισε εκείνη με τον Πανσερραϊκό ο Γιώργος Γεωργιάδης.
Με δηλώσεις του στην «ΕΡΤ Σερρών», ο τεχνικός της τρικαλινής ομάδας έστειλε μήνυμα για το μέλλον, επισημαίνοντας ότι «πρέπει να συνεχίσουμε στον δρόμο που έχουμε χαράξει».
Αρχικά, ο Γεωργιάδης είπε: «Ήταν ένα αρκετά ανταγωνιστικό παιχνίδι με αρκετή ένταση για φιλικό. Όλες οι ομάδες, βέβαια, τα φιλικά τα βλέπουμε σαν αγώνες πρωταθλήματος. Κατά διαστήματα παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, χάσαμε αρκετές ευκαιρίες.
Ο Πανσερραϊκός στο δεύτερο ημίχρονο ρίσκαρε, μας πίεσε αρκετά, ισοφάρισε, αλλά οι ποδοσφαιριστές μου είχαν καλή αντίδραση και καταφέραμε να πετύχουμε ένα δεύτερο γκολ. Απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα κάναμε μία καλή νίκη και ελπίζω να πάρουν τα παιδιά ψυχολογία».
Αναφορικά με την καθυστέρηση στην έναρξη του πρωταθλήματος τόνισε: «Δεν είναι κάτι σύνηθες να έχεις φτάσει τέλη Οκτωβρίου και να μην έχεις επίσημα παιχνίδια. Εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι.
Πρέπει να συνεχίσουμε στον δρόμο που έχουμε χαράξει. Περιμένουμε τα νέα αν θα παίξουμε το Σαββατοκύριακο. Αν ναι, πιστεύω θα είμαστε έτοιμοι, αν όχι θα συνεχίσουμε τη δουλειά».
Τέλος, για την επιλογή του να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των Τρικάλων επεσήμανε: «Προσαρμόζομαι κι εγώ. Επιλογή μου ήταν και είμαι και ευχαριστημένος. Είμαστε από τις ομάδες που θέλουμε να παλέψουμε για τις δύο πρώτες θέσεις.
Ξέρουμε ότι δεν είναι εύκολα. Υπάρχουν κι άλλες τέσσερις, πέντε ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο. Θα κοιτάξουμε τον εαυτό μας, να βελτιωνόμαστε για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε».