Διαδικτυακά θα μεταδοθεί το παιχνίδι του Αχαρναϊκού με τα Τρίκαλα το Σάββατο (12/11), μέσω του Sportal TV. Τη συμφωνία με τον Αχαρναϊκό για τα δικαιώματα του αγώνα με τον ΑΟ Τρίκαλα το Σάββατο (12/11, 15:00), ανακοίνωσε το Sportal TV. Η ιστοσελίδα, που μεταδίδει χωρίς χρέωση κυρίως αγώνες της Γ’ Εθνικής, θα μεταδώσει το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«To Sportal TV ενημερώνει τους φιλάθλους της Football League ότι ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση του Αχαρναϊκού και απέκτησε τα τηλεοπτικά δικαιώματα για την αναμέτρηση του Αχαρναϊκού με τα Τρίκαλα (Σάββατο 12/11 και ώρα 15:00 στο δημοτικό Γυμναστήριο Αχαρνών).
Αναμφίβολα αποτελεί μία άκρως ενδιαφέρουσα συνάντηση που διεξάγεται στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής της Football League. Οι «πράσινοι» παρά την ποινή αφαίρεσης δύο βαθμών με την οποία ξεκίνησαν το πρωτάθλημα την έχουν υπερκαλύψει ήδη με τις δύο νίκες που έχουν πετύχει (3-0 εντός την 1η αγωνιστική και 3-1 εκτός τον Πανελευσινιακό τη 2η) και σίγουρα η ομάδα των Αχαρνών θα θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί.
Από την άλλη πλευρά στα Τρίκαλα δεν έχουν αποκρύψει το γεγονός ότι έχουν υψηλές βλέψεις για φέτος και γι’ αυτό δεν θα θελήσουν να υποστούν νέα απώλεια βαθμών όπως και τις προηγούμενες δύο αγωνιστικές (ήττα με 3-1 από τον Αγροτικό Αστέρα και 1-1 εντός με τον Πανσερραϊκό). Έτσι οι Θεσσαλοί θα κυνηγήσουν την πρώτη τους νίκη!
Συντονιστείτε το Σάββατο 12/11/16 στις 15:00 WWW.SPORTALTV.GR κανάλι 1 και απολαύστε την προσπάθεια των δυο ομάδων ζωντανά».