Στο Δημοτικό Συμβούλιο θα συζητηθεί η αναδιάρθρωση του Διοικητικού Συμβουλίου της e-trikala.

Εισηγητής θα είναι ο δήμαρχος Νίκος Σακκάς με την έκτακτη συνεδρίαση να πραγματοποιείται σήμερα.

Στο σχετικό κάλεσμα της δημοτικής αρχής αναφέρονται τα εξής: 

"Καλείστε να προσέλθετε στην 24η κατεπείγουσα- μεικτή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Τρικκαίων, που θα διεξαχθεί την 1/10/2024 ημέρα Τρίτη και ώρα 21:00 και θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης και με τηλεδιάσκεψη μέσω “Zoom” στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημοτικού Καταστήματος Δήμου Τρικκαίων, σύμφωνα με το άρθρο 67 του Ν. 3852/2010, όπως ισχύει, καθώς και το άρθρο 11 του Ν. 5043/2023, για λήψη απόφασης στο παρακάτω θέμα της Ημερήσιας Διάταξης.

Η έκτακτη συνεδρίαση συγκαλείται λόγω του κατεπείγοντος του θέματος προκειμένου στην παρούσα χρονική στιγμή να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία της αναπτυξιακής ΑΕ ΟΤΑ “e-Trikala” καθόσον βρίσκεται σε εξέλιξη ο σχεδιασμός και η υλοποίηση τόσο του χριστουγεννιάτικου πάρκου “Ο Μύλος των Ξωτικών” αλλά και άλλα εξίσου σημαντικά ευρωπαϊκά προγράμματα στα οποία συμμετέχει (SHOW, κ.λ.π.).

Κρίνεται λοιπόν σκόπιμη η ανασυγκρότηση του ΔΣ αυτής και ο εκ νέου ορισμός εκπροσώπων στη Γενική Συνέλευση, καθόσον οι επιπτώσεις σε περίπτωση καθυστέρησης στη λήψη αποφάσεων θα αποβούν δυσμενείς για την εκπλήρωση των καταστατικών σκοπών της εταιρίας."