Ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κωνσταντίνος Μαράβας παραβρέθηκε στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 3 Ιουνίου στις 10..00 στο Δημαρχείο Τρικάλων, παρουσία της Υφυπουργού Εσωτερικών κ. Βιβής Χαραλαμπογιάννη και της Γ. Γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων και Δημοσιονομικής Πολιτικής του Υπουργείου Οικονομικών κ. Παυλίνας Καρασιώτου, όπου στο τραπέζι της συζήτησης έθεσε ζητήματα που αφορούσαν τον Δήμο Πύλης.

Συγκεκριμένα ο κ. Μαράβας στην τοποθέτηση του έβαλε το θέμα της άμεσης χρηματοδότησης από το Υπουργείο Εσωτερικών που σημειώνει σοβαρή καθυστέρηση  για την αντιμετώπιση των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Δήμος Πύλης.

Επίσης δύο ζητήματα που ανέφερε ο Δήμαρχος ήταν για το Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» το οποίο και αυτό καθυστερεί το υπόλοιπο της χρηματοδότησης, τι μέλει γενέσθαι, καθώς τι γίνεται με την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού που έχει ανάγκη ο Δήμος Πύλης.

Στην σύσκεψη προήδρευε ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Νίκος Σακκάς και συμμετείχαν οι Δήμαρχοι Φαρκαδώνας κ. Σπύρος Αγναντής και Μετεώρων κ. Ελευθέριος Αβραμόπουλος, καθώς και ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης  κ. Χρήστος Μιχαλάκης, αιρετοί του Δήμου Τρικκαίων και υπηρεσιακοί παράγοντες.