Η Οιχαλία πενθεί το χαμό ενός νέου ανθρώπου που έφυγε από την ζωή σε ηλικία μόλις 45 ετών.

Η ψυχή του 45χρονου Βασίλη Γεωργίου, ανηφόρισε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης στα ψηλά, σκορπίζοντας πόνο και βαρύ πένθος στην οικογένεια του, στους συγχωριανούς του σε Οιχαλία και εξωτερικό. Έφυγε από την ζωή νοσηλευόμενος στο Γενικό Νοσοκομείο της Κέρκυρας, αντιμετωπίζοντας ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Ένα πρόβλημα που σύμφωνα με πληροφορίες του Oichalia News το πάλευε μόνος του, χωρίς να θέλει το μοιραστεί με κάποιο δικό του άνθρωπο, με κάποιο φίλο, με κάποιο συγγενή του.

Ο άτυχος Βασίλης, για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα, συγκεκριμένα από τον περασμένο Ιανουάριο βρισκόταν στο νησί της Κέρκυρας σε διακοπές. Τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε επιδεινώθηκαν το τελευταίο διάστημα, με αποτέλεσμα να εισαχθεί στο Γενικό Νοσοκομείο του νησιού. Το βράδυ της Πέμπτης η σκληρή μάχη που έδινε ολοκληρωνόταν με τον χειρότερο τρόπο για εκείνο, καθώς τα προβλήματα υγείας τον νίκησαν οδηγώντας στο θάνατο, τόσο πρόωρα και αναπάντεχα.

Ο άτυχος Βασίλης, ένας άνθρωπος με καρδιά διαμάντι, υποστηρικτικός, αγαπητός, φιλότιμος, κηδεύεται αύριο Τρίτη, από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Οιχαλία στις12 το μεσημέρι.
Αφήνει πίσω την μητέρα του Παρασκευή και την αδελφή του Ιωάννα.

krinilive.gr