Η προετοιμασία του Α.Ο. Τρίκαλα για τον "τελικό" με την Α.Ε Καραισκάκης έχει μπει στην τελική ευθεία και υπάρχει κλίμα γενικής συσπείρωσης σε όλους, διοίκηση, ποδοσφαιρικό τμήμα και φιλάθλους.

Αυτό αποδείχθηκε σήμερα με τον καλύτερο τρόπο στην προπόνηση των κυανέρυθρων στο αθλητικό κέντρο του Θόδωρου Μακρή.

Το παρών στην εκγύμναση της ομάδας έδωσε σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο και ο χρηματοδότης της ομάδας Χάρης Κουτσούρης, αντιπροσωπεία των Σακαφλιάδων και απλοί φίλαθλοι του Α.Ο.Τ, με τον κόσμο να φτάνει περίπου τα 60-70 άτομα.

Στο πλευρό της ομάδας στάθηκε και ο δήμαρχος Δημήτρης Παπαστεργίου, στέλνοντας μήνυμα στήριξης στους παίκτες του ΑΟΤ ενόψει του αγώνα της Κυριακής.

Ο ενθουσιασμός στις τάξεις των κυανέρυθρων πολύ μεγάλος, ενώ επικρατεί κλίμα αισιοδοξίας, πως η ομάδα θα πανηγυρίσει το απόγευμα της Κυριακής την άνοδο στη Football League.

Παράλληλα, άπαντες δηλώνουν έτοιμοι να ταξιδέψουν την Κυριακή στην Αρτα, παρά την άρνηση των γηπεδούχων να δώσουν εισιτήρια και οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για παρουσία τουλάχιστον 500 Τρικαλινών στην πόλη της Ηπείρου.

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Περικλής Αμανατίδης πραγματοποίησε σήμερα τις τελευταίες δοκιμές ενόψει ντέρμπι, έχοντας στο οικογενειακό δίτερμα όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του, καθώς συμμετείχε κανονικά και ο Βαγγέλης Κουτσόπουλος.

Το πρωί του Σαββάτου θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία των Τρικάλων και το μεσημέρι η αποστολή θα αναχωρήσει για Αρτα, όπου και θα διανυκτερεύσει σε ξενοδοχείο της περιοχής.

Το φωτορεπορτάζ του Trikalascore από τη σημερινή προπόνηση του Α.Ο.Τ: