Σήμερα το πρωί πέρασε ο Άρης στο ζώδιο του Υδροχόου. Μέχρι 23/4 θα μας δώσει την δυνατότητα να έχουμε μια πανοραμική φωτογραφία στο σήμερα της ζωής μας. Θα μας δείξει το σημείο εκκίνησης με σκοπό να κατευθύνουμε την ενέργειά μας προς την οδό της επιλογής μας και κατ’ επέκταση την υλοποίηση επιθυμιών και στόχων. Αυτό το συγκεκριμένο διάστημα η αίσθηση πως τα πράγματα δε κινούνται όσο γρήγορα θα θέλαμε μπορεί να είναι αισθητή, ωστόσο η απόσυρση ή η παραίτηση δεν θα είναι στα σχέδιά μας. Προσανατολιστείτε προς ένα όραμα και ιδανικό. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι από το astroguide.gr 


Για τους Κριούς, η δυναμική του Άρη στο ζώδιο του Υδροχόου επικεντρώνεται κυρίως σε κοινωνικά θέματα, τους φίλους και ομάδες ανθρώπων. Μέχρι 23/4 θα μπορέσετε να διευρύνετε τον κύκλο σας και να δείτε με ποίους τρόπους θα προχωρήσετε σχέδια και επιθυμίες μέσα από την αλληλο-σύνδεση και την ομαλή συνεργασία.

Για τους Ταύρους, αναθεώρηση και στρατηγική φέρνει μαζί του για εσάς ο Άρης στον Υδροχόο ώστε να μπορέσετε να πετύχετε τα μέγιστα κυρίως σε επαγγελματικά θέματα και σκοπούς. Μέχρι 23/4 η αναθεώρηση θα είναι απαραίτητο στοιχείο για να τοποθετηθείτε πιο σωστά στον δρόμο της επιλογής σας γιαυτό θα πρέπει να είστε ανοιχτή/ός σε προτάσεις και νέες ιδέες.

Για τους Διδύμους, προσφέρετε στον εαυτό σας την ευκαιρία που σας δίνει ο Άρης στο ζώδιο του Υδροχόου να διευρύνετε τους ορίζοντές σας και να γνωρίσετε νέα χρήσιμα πράγματα σε αυτό που κάνετε. Μέχρι 23/4 μπορείτε μέσα από νέες εμπειρίες αλλά και εμπνεύσεις να εμπλουτίσετε οτιδήποτε έχει όραμα και κρατά ζωντανή την ελπίδα.

Για τους Καρκίνους, ο Άρης στον Υδροχόο θα σας δώσει μέχρι 23/4 την ευκαιρία και το απαραίτητο σθένος να μπορέσετε να έρθετε αντιμέτωπη/ος με πράγματα και καταστάσεις τις οποίες αποφεύγατε λόγω φόβου. Η τόλμη να δείτε τα πράγματα ως έχουν και να δείξετε έμπρακτα την αξία σας είναι δυνατές και θα οδηγούν τα βήματά σας.

Για τους Λέοντες, ο Άρης θα κινηθεί απέναντι από το ζώδιό σας μέχρι 23/4 δίνοντας την ευκαιρία να δείτε μια σχέση, συνεργασία ή φιλία με διαφορετική ματιά. Σε αυτή την περίπτωση, θα μπορέσετε να αξιολογήσετε με αντικειμενικά κριτήρια τα δεδομένα και θα είστε έτοιμη/ος να δράσετε κατά περίπτωση, κάτι το οποίο ήταν πιο δύσκολο το προηγούμενο διάστημα.

Για τους Παρθένους, νέες κατευθύνσεις και δημιουργικές διαδρομές ανοίγει ο Άρης στον Υδροχόο για εσάς κυρίως σε ότι εμπεριέχετε στην καθημερινή σας ζωή και εργασία. Έως 23/4 θα μπορέσετε να δείτε πόσο ικανοποιημένη/ος είστε στην παρούσα φάση και θα σας βοηθήσει με σθένος να υλοποιήσετε νέες ιδέες με σκοπό να νιώσετε περισσότερο οικεία και να παίρνετε μεγαλύτερη ικανοποίηση για την ενέργεια που βάζετε στη καθημερινότητά σας.

Για τους Ζυγούς, ευεργετική η θέση του Άρη στο ζώδιο του Υδροχόου φέρνοντας νέα δημιουργικά ενδεχόμενα προς υλοποίηση έως 23/4  για εσάς. Η χαρά της δημιουργίας και η ικανοποίηση μέσα από τα επιτεύγματά σας μπαίνουν προτεραιότητα αρκεί να αποφασίσετε να δώσετε την δυναμική σας για τις δικές σας προσωπικές επιθυμίες, ανεξάρτητα αν συμπίπτουν ή όχι με τις επιθυμίες και των ανθρώπων γύρω σας.

Για τους Σκορπιούς, ο Άρης στον Υδροχόο θα εστιάσει την ενέργειά του σε βαθύτερες σας επιθυμίες, το σπίτι σας και την ιδιωτική σας ζωή. Μέχρι 23/4 θα υπάρξει έντονη ενεργητικότητα γιαυτό καλό θα είναι να βρείτε δημιουργικούς τρόπους εκτόνωσης μιας και η συσσώρευση της ενέργειας δεν είναι το φόρτε σας. Ο Άρης στο συγκεκριμένο ζώδιο λατρεύει τις προκλήσεις, ωστόσο με κέντρο εσάς καλύτερα να σταθείτε σε ότι είναι πραγματικά πολύτιμο και αξίζει τον κόπο να δώσετε την ενέργειά σας.

Για τους Τοξότες, με τον Άρη στον Υδροχόο μέχρι 23/4 θα έχετε την απαραίτητη ενέργεια να κινηθείτε με τον κατάλληλο τρόπο μέσα στο κατάλληλο περιβάλλον. Οι επαφές και οι συζητήσεις που θα κάνετε μέσα σε αυτό το διάστημα θα σας βοηθήσουν να δείτε τα πράγματα σφαιρικά και τόσο αντικειμενικά όσο χρειάζεται για να προχωρήσετε με ασφάλεια τα βήματά σας, στον δρόμο της επιλογής σας. Προσέξτε τις σχέσεις σας με συγγενείς.

Για τους Αιγόκερους, ο Άρης στο ζώδιο του Υδροχόου έως 23/4 θα είναι βοηθητικός κυρίως σε ζητήματα που αφορούν τις αξίες σας είτε σε συναισθηματικό είτε σε υλικό επίπεδο. Μια περισσότερο πανοραμική ματιά θα σας δώσει αυτή τη στιγμή την ευκαιρία να δείτε αυτά που συμβαίνουν από μία άλλη σκοπιά και μέσα από την παρατήρηση και τις εμπνεύσεις που θα έχετε να προβείτε σε ανάλογες αποφάσεις και δράσεις.

Για τους Υδροχόους, το έμφυτο αίσθημα αλληλεγγύης που έχετε δυναμώνει με τον Άρη στο ζώδιο σας μέχρι 23/4 δίνοντας την ευκαιρία να δώσετε ρεαλιστική μορφή σε ένα όνειρό σας. Η ανανέωση σας με όποιον τρόπο είναι δυνατή, θα πρέπει να είναι μέσα στα άμεσα σχέδιά σας, εκπλήσσοντας τους γύρω σας με τις επιτεύξεις σας.

Για τους Ιχθύες, σε θέματα διεκδίκησης σας βοηθά η ενέργεια του Άρη στο ζώδιο του Υδροχόου, μέχρι 23/4. Μια ιδιαίτερα χρήσιμη δυναμική για εσάς αυτή τη στιγμή που θέλετε να κυνηγήσετε τα όνειρά σας και να ξεκλειδώσετε καταστάσεις οι οποίες βαραίνουν τους ώμους σας χωρίς ιδιαίτερα σημαντικό λόγο.