Η Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων μαζί με τον Κρόνο σήμερα μπορεί να φέρει μια νοσταλγική νότα ή να υπάρξει ένα είδος ακαμψίας στις διαπροσωπικές σας σχέσεις είτε από εσάς είτε από τους ανθρώπους που έρχεστε σε επαφή σήμερα. Δώστε χώρο στα συναισθήματά σας και μπείτε στην διαδικασία να εξετάσετε αυτά που νιώθετε αν συμπίπτουν με την αντικειμενική πραγματικότητα ή είναι μέρος της φαντασίας σας και του συναισθηματικού σας σεναρίου. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι από το astroguide.gr


Για τους Κριούς, ζητήματα που σχετίζονται με την εργασία σας ενδέχεται να πάρουν μεγάλο μέρος των σκέψεων σας γιαυτό προσπαθήστε να λειτουργήσετε με αντικειμενικότητα, χωρίς βιασύνη. Επενδύστε ενέργεια μόνο σε ότι μπορείτε να το διαχειριστείτε άμεσα και βάλτε χρονοδιαγράμματα όσον αφορά τα υπόλοιπα.

Για τους Ταύρους, σε κοινωνικό επίπεδο και ότι αφορά κοινούς στόχους με άλλους ανθρώπους σας βοηθούν τα πλανητικά δρώμενα σήμερα. Καλό θα είναι να δώσετε χώρο και χρόνο και να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που προκύπτουν.

Για τους Διδύμους, βαθύτερες σκέψεις, ανάγκες και επιθυμίες έρχονται στο προσκήνιο σήμερα ωστόσο με τα συγκεκριμένα πλανητικά δρώμενα θα χρειαστεί να σταθείτε καθαρά σε ότι είναι ρεαλιστικό. Μην αφήσετε να οδηγηθούν τα βήματά σας από επιθυμίες χωρίς να έχετε πρώτα ελέγξει την αντικειμενικότητά τους στο σήμερα της ζωής σας γιατί θα απογοητευτείτε.

Για τους Καρκίνους, προσωπικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο σήμερα τα οποία θα πρέπει να τα μελετήσετε με αντικειμενικότητα και καθαρά ρεαλιστικές προσδοκίες. Είναι σημαντικό να κάνετε βήματα τα οποία σας είναι συνειδητά και τα επιλέγετε εσείς η/ο ίδια/ίδιος.

Για τους Λέοντες, έντονη η ανάγκη να νιώσετε όμορφα και ήσυχα σήμερα γιαυτό οι σκέψεις σας προσανατολίζονται κυρίως στο πώς θα μπορέσετε να το πετύχετε. Στη καθημερινή σας ρουτίνα ή σε κάτι που σχετίζεται με τον εργασιακό χώρο βρίσκεται το κλειδί που ψάχνετε.

Για τους Παρθένους, η Σελήνη στους Ιχθύες απέναντι από το ζώδιό σας ενισχύει την ανάγκη σας να περάσετε όμορφες στιγμές, με θαλπωρή, με τους αγαπημένους σας ανθρώπους. Ενδέχεται ωστόσο να υπάρξει μια τάση υπερβολής γιαυτό λειτουργήστε περισσότερο με λογική.

Για τους Ζυγούς, έντονη η ανάγκη να πάρετε χαρά από δικά σας δημιουργήματα. Μείνετε σε αυτή τη κατεύθυνση και αφήστε για λίγο θέματα σπιτιού και ότι σας προβληματίζει στην άκρη για μία άλλη στιγμή, πιο κατάλληλη.

Για τους Σκορπιούς, αρκετά δημιουργική ημέρα η σημερινή αρκεί να μην κάνετε πολλές συζητήσεις και να μην μεταφέρετε τις σκέψεις σας παντού. Μείνετε σε μια κατεύθυνση η οποία σας φέρνει προσωπική ευχαρίστηση και λειτουργείστε όσο πιο αυτόνομα και οριοθετημένα γίνεται.

Για τους Τοξότες, διάφορες καταστάσεις σήμερα θα μπορούσαν να σας βάλουν σε διλλήματα ή να νιώσετε κάπως αδύναμη/ος. Εξετάστε αν υπάρχει αντικειμενικότητα σε αυτό και δεν είναι απλά μια δική σας αίσθηση λόγω φόβου ή άλλων συναισθημάτων που νιώθετε.

Για τους Αιγόκερους, η επικοινωνία σήμερα με κάποιον τρόπο θα λειτουργήσει υποστηρικτικά και μπορείτε να μεταφέρετε τις ιδέες και τα μηνύματά σας σε αυτούς που επιζητάτε. Μία κατάσταση η οποία σχετίζεται με τη προβολή σας ενδέχεται να έρθει στην επιφάνεια προς εκ νέου αξιολόγηση.  

Για τους Υδροχόους, σήμερα με κάποιον τρόπο ενδέχεται να βοηθηθείτε να κατανοήσετε καλύτερα προς ποία κατεύθυνση να πάτε ωστόσο δεν είναι η καταλληλότερη στιγμή για τελικές αποφάσεις και συμπεράσματα. Κάντε σταθερά και οριοθετημένα βήματα.

Για τους Ιχθύες, σήμερα προκύπτει η ανάγκη να εξετάσετε εκ νέου κάποια ήδη υπάρχοντα δεδομένα. Ζητήματα που σχετίζονται με την κοινωνικότητά σας, τους φίλους, και την προβολή των ταλέντων σας, με κάποιο τρόπο έρχονται στο προσκήνιο προς διερεύνηση.