Η Σελήνη στο Λέοντα, το πάντρεμα του Ήλιου με την Αφροδίτη και ο Άρης στο ζώδιο του Ταύρου δημιουργεί αρκετή ενέργεια ώστε να μπορέσετε να προχωρήσετε ένα βήμα μπροστά ζητήματα που σας απασχολούν το τελευταίο διάστημα. Ωστόσο, μόνο με το χέρι στην καρδιά θα μπορέσετε να τα ολοκληρώσετε. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι από το astroguide.gr 


Για τους Κριούς, σήμερα σας δίνετε η ευκαιρία να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία είναι περισσότερο ευχάριστα για εσάς. Ωστόσο θα χρειαστεί να βάλετε τις σκέψεις σας σε μια σειρά πριν την οποιαδήποτε δράση αποφασίσετε να κάνετε.

Για τους Ταύρους, ενδέχεται σήμερα να δυσκολευτείτε λίγο αλλά θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε τις εργασίες που έχετε προγραμματίσει. Ωστόσο, θα ήταν καλύτερο να αφήσετε σημαντικές ενέργειες να τις κάνετε μόνο όταν νιώθετε απόλυτα έτοιμη/ος.

Για τους Διδύμους, σήμερα προχωρήστε το πρόγραμμά σας κάνοντας σταθερά βήματα και δίνοντας αρκετό χώρο στις σκέψεις σας πριν πάρετε οποιαδήποτε απόφαση. Λάθη ή καθυστερήσεις είναι στο μενού της ημέρας αλλά η ημέρα είναι καλή.

Για τους Καρκίνους, η σημερινή ημέρα δεν είναι η καταλληλότερη για να λύσετε ζητήματα που είναι ανοιχτά στην καθημερινότητά σας. Ειδικότερα, αν πρόκειται για σχέσεις ή συνεργασίες κάθε είδους προσπαθήστε να λειτουργήσετε όσο πιο ευέλικτα μπορείτε. Δείτε τα, εξετάστε τα και έχετε το χέρι στην καρδιά.

Για τους Λέοντες, η Σελήνη στο ζώδιό σας, σας δίνει την δυνατότητα να έρθετε πιο κοντά στις επιθυμίες. Καλό θα είναι να είστε χαλαρή/ός και να ασχοληθείτε με κάτι το οποίο δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ενέργεια από μέρους σας.

Για τους Παρθένους, σήμερα καλό θα είναι να ακολουθήσετε ένα πρόγραμμα το οποίο δεν θα σας κουράσει ή θα είναι περισσότερο βατό για εσάς. Είναι σημαντικό να εστιάσετε σε ότι πραγματικά ζητά η καρδιά σας χωρίς όμως να πιεστείτε.  

Για τους Ζυγούς, σήμερα κινηθείτε με ιδιαίτερη ευελιξία και διπλωματική στάση απέναντι σε ότι δεν είναι γνώριμο προς εσάς. Ακόμη καλύτερο θα ήταν να μην δώσετε την ενέργειά σας σε πολλά πράγματα ταυτόχρονα γιατί μπορεί να κινητοποιηθεί θυμός άνευ λόγου.

Για τους Σκορπιούς, πολλές συζητήσεις και επαφές σήμερα θα μπορούσαν να σας μπερδέψουν αντί να σας βοηθήσουν να βάλετε τις σκέψεις σας σε μια παραγωγική σειρά. Δώστε την ενέργειά σας μόνο σε ότι πραγματικά αξίζει στο σήμερα και αφήστε ότι δεν επείγει για μια άλλη στιγμή.

Για τους Τοξότες, σήμερα καλό θα είναι να μην ασχοληθείτε με πολλά πράγματα ταυτόχρονα γιατί λάθη καραδοκούν. Απεναντίας επιλέξτε να δώσετε την ενέργειά σας σε ότι πραγματικά αξίζει το κόπο να λυθεί ή να προχωρήσει στο επόμενο στάδιο.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα θα μπορούσατε να ξεδιαλύνετε μια κατάσταση αρκεί να ασχοληθείτε μαζί της και να προχωρήσετε χωρίς βιασύνη. Είναι σημαντικό ότι κάνετε αυτή τη στιγμή να το θέλετε και να μην το κάνετε μόνο από υποχρέωση ή λόγω καθήκοντος.

Για τους Υδροχόους, διάφορες σκέψεις περνούν από το μυαλό σας αυτή τη στιγμή και θα ήταν χρήσιμο να τις ταξινομήσετε με βάση τη σημαντικότητά τους. Προσπαθήστε να ασχοληθείτε με κάτι το οποίο δεν σας βαραίνει και δεν σας βάζει σε περισσότερες σκέψεις από αυτές που έχετε ήδη.

Για τους Ιχθύες, διάφορες καταστάσεις είναι ενεργές σήμερα ωστόσο θα πρέπει να φτιάξετε ένα πρόγραμμα με βάση τις επιθυμίες σας παρά το καθήκον. Δεν είναι σίγουρο πως θα μπορέσετε να κάνετε όλα όσα έχετε σκεφτεί, ωστόσο μπορείτε να βάλετε αρκετά πράγματα στη σωστή τους σειρά, με ηρεμία και μεθοδικότητα.