Συναίσθημα, μνήμες και ιστορία των Τρικάλων ξετυλίχτηκαν στην πρώτη δημόσια φυσική προβολή του ντοκιμαντέρ του Βασίλη Λουλέ «Μια μεγάλη οικογένεια – Η ιστορία της εταιρείας αναψυκτικών Κλιάφα». Το απόγευμα της Τρίτη2 22 Νοεμβρίου 2022 οι τρικαλινοί/ες κατέκλυσαν το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρικκαίων «Αθανάσιος Τριγώνης», για μια προβολή – ταξίδι στο παρελθόν. Την εκδήλωση – προβολή συνδιοργάνωσαν, η εταιρεία «Οικογένεια Κλιάφα», ο σκηνοθέτης Βασίλης Λουλές, η Κινηματογραφική Λέσχη Τρικάλων και ο Δήμος Τρικκαίων.

Χαιρετισμούς απηύθηναν, ο αντιδήμαρχος Δ. Τρικκαίων Μιχάλης Λάππας, η κ. Μαρίνα Σαράντη, εκπρόσωπος της εταιρείας και η πρόεδρος της Κινηματογραφικής Λέσχης Τρικάλων κ. Μαρία Χαρίση.

Η προβολή πραγματοποιήθηκε σε τρικαλινούς/ες, με την παρουσία πολλών πρώην και νυν εργαζομένων της εταιρείας Κλιάφα. Το κοινό, μέσα από την καλλιτεχνική ματιά και καθοδήγηση του Βασίλη Λουλέ, θυμήθηκε τα βήματα της εταιρείας, την πορεία του ιδρυτή της Θεόδωρου Κλιάφα, του συνεχιστή της Κώστα Κλιάφα και όλων των στοιχείων, που συνέδεσαν την εταιρεία, είτε με την τεχνολογική πρωτοπορία και τη γενικότερη πορεία της, είτε με την τρικαλινή ιστορία.
Μετά την προβολή, ακολούθησε συζήτηση για το ντοκιμαντέρ ανάμεσα στο κοινό και τον τρικαλινό σκηνοθέτη, με ερωτήματα και τοποθετήσεις, όπως από τον πρόεδρο του ομίλου Ελληνικά Γαλακτοκομεία κ. Δημ. Σαράντη, πρώην στελέχη και εργαζόμενους της εταιρείας όπως τους κ.κ. Ηλία Ευαγγέλου, Σωτήρη Τόγελος, Ζωή Διδασκάλου, καθώς και από πολίτες.
Παρέστησαν επίσης, ο αντιδήμαρχος Γ. Καταβούτας, οι τ. αντιδήμαρχοι Εφη Λεβέντη και Βασ. Κρανιάς, ο πρ. Δήμαρχος Τρικκαίων Χρήστος Λάππας. Το ντοκιμαντέρ είναι διαθέσιμο δωρεάν σε όλους/ες στον σύνδεσμο https://www.youtube.com/watch?v=hIbTMivJHi0&t=4s