Ύστερα από 2 συνεχόμενες χρονιές και έχοντας πετύχει πολύ όμορφες και ξεχωριστές μουσικές βραδιές φέτος το Rizoma Sound Fest για 3ησυνεχόμενη χρονιά διοργανώνει συναυλία στο δημοτικό σχολείο Ριζώματος με τους φανταστικούς LOCOMONDO οι οποίοι υπόσχονται να μας παρασύρουν σε ξέφρενους χορευτικούς ρυθμούς κι ένα ατέλειωτο καλοκαιρινό πάρτυ.
Με μεγάλη χαρά λοιπόν σας περιμένουμε την Παρασκευή 11Αύγουστου στις 20:00 στο δημοτικό σχολείο Ριζώματος Τρικάλων να χορέψουμε όλοι μαζί με τις επιτυχίες των LOCOMONDO καινούργιες και αγαπημένες..
Προπώληση εισιτηρίου 7 ευρώ και ταμείο 10€, εισιτήρια μπορείτε να προμηθευτείτε στα Τρίκαλα από τοΔισκορυχείον, Αχιλλέα Καρανάσιου 5, και στην Καλαμπάκα στο Καφέ Ραψωδία, Ελ. Βενιζέλου 4.  Μαζί μας θα είναι και οι απολαυστικοί “TheTeasers”ένα Τρικαλινό συγκρότημα με jazz και swing διάθεση.
Δωρεάν μεταφορά από και προς την Συναυλία. Το λεωφορείο θα ξεκινήσει από την κεντρική πλατεία Τρικάλων στις 20:15.
Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστούμε από καρδιάς όλους του Χορηγούς και τους υποστηρικτές μας που πίστεψαν σε εμάς και μας βοήθησαν να κάνουμε αυτή τη συναυλία πραγματικότητα.
Με τις επιτυχίες των LOCOMONDO καινούργιες και αγαπημένες δεν θα σταματήσουμε να χορεύουμε!! Θέλουμε να ΄στε εκεί ότι και αν συμβεί!