Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα επισκεφθεί σήμερα και αύριο τη Θεσσαλία, όπου θα συναντηθεί με αγρότες, πλημμυροπαθείς, σεισμόπληκτους και φορείς της περιοχής και θα μιλήσει σε εκδηλώσεις με τη συμμετοχή τους, στη Λάρισα και την Καρδίτσα.

Συγκεκριμένα:

- Σήμερα Τετάρτη 3 Απρίλη, στις 7 μ.μ., θα μιλήσει σε εκδήλωση στη Λάρισα με θέμα «Ο λαός της Θεσσαλίας με το ΚΚΕ, στον αγώνα για τις ζωές μας και όχι για τα κέρδη τους», με τη συμμετοχή εκπροσώπων μαζικών φορέων του νομού Λάρισας και Μαγνησίας στην αίθουσα εκδηλώσεων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας.

- Την Πέμπτη 4 Απρίλη, στις 10 π.μ., θα συναντηθεί με εκπρόσωπους αγροτών από τα Παρακάρλια χωριά (Καλαμάκι, Αμυγδαλή, Καστρί), στις 12.30 το μεσημέρι με εκπροσώπους των σεισμόπληκτων περιοχών στο Δαμάσι Τυρνάβου και στη 1.30 μ.μ. θα συναντηθεί με τη δημοτική αρχή Τυρνάβου και τον δήμαρχο Στέλιο Τσικριτσή στο δημαρχείο.

- Στις 7 μ.μ. θα μιλήσει σε εκδήλωση στην Καρδίτσα με τίτλο: «Ο λαός της Θεσσαλίας με το ΚΚΕ, στον αγώνα για τις ζωές μας και όχι για τα κέρδη τους», με τη συμμετοχή εκπροσώπων μαζικών φορέων των νομών Καρδίτσας και Τρικάλων, στο ξενοδοχείο «Κιέριον».