Ο Άρης ανάδρομος στο ζώδιο των Διδύμων συνδυαστικά με την Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού σας βοηθούν να αλλάξετε στάση μπροστά σε μια κατάσταση η οποία σας είναι φορτική. Ο Ήλιος με τον Ερμή και την Αφροδίτη στο ζώδιο του Τοξότη προσθέτουν την απαραίτητη νότα αισιοδοξίας για να προβείτε σε ένα επόμενο βήμα. Όμως, για να είναι δημιουργικό και να πάρετε χαρά από αυτή τη κίνησή σας θα πρέπει να υπάρξει αντικειμενική σκέψη και να έχετε ρεαλιστικές προσδοκίες. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .


Για τους Κριούς, δώστε χώρο σήμερα σε ότι αντικειμενικά είναι ωφέλιμο για εσάς. Η επικοινωνία και οι επαφές με ανθρώπους που σας αγαπούν και σας νοιάζονται μπορεί να σας τροφοδοτήσουν με όμορφα συναισθήματα.  

Για τους Ταύρους, μπορεί οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας να είναι στο προσκήνιο αυτές τις ημέρες ωστόσο υπάρχει η εύνοια να βρείτε την αρχή του νήματος. Αυτό που χρειάζεται να κάνετε είναι να είστε δημιουργική/ός και να μην αφήσετε παλαιωμένες πεποιθήσεις να βάλουν εμπόδια.

Για τους Διδύμους, η ανάδρομη πορεία του Άρη στο ζώδιό σας μπορεί να σας έχει ταλαιπωρήσει το τελευταίο διάστημα ωστόσο σταθείτε στη θετική του πλευρά. Είναι σημαντικό να δίνετε την ενέργειά σας σε κάτι που πραγματικά έχει νόημα και αξία στο σήμερα της ζωής σας.

Για τους Καρκίνους, ανεξάρτητα τί έχετε προγραμματίσει να ασχοληθείτε σήμερα είναι σημαντικό να βρείτε χρόνο για εσάς. Λίγο πριν την Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη αναλογιστείτε με ποίον τρόπο μπορείτε να πάρετε από δω και πέρα περισσότερη χαρά από τις καθημερινές σας ασχολίες.

Για τους Λέοντες, θέματα σπιτιού ή προσωπικής ζωής είναι στο προσκήνιο τις τελευταίες ημέρες και οι έγνοιες είναι βαθιές. Δώστε χώρο σε ότι νιώθετε ωστόσο περιμένετε 2 ημέρες ακόμη για να γίνει ο απαραίτητος μετασχηματισμός, πριν την όποια απόφαση πάρετε.  

Για τους Παρθένους, ενδέχεται σήμερα να νιώσετε έντονα την ανάγκη να μεταφέρετε τα μηνύματά σας και τις ιδέες σας στους ανθρώπους γύρω σας. Μπορείτε να το κάνετε αλλά θα πρέπει να είστε απόλυτα σίγουρη/ος πως γίνεστε κατανοητή/ός και καλό θα είναι να λειτουργήσετε με ιδιαίτερη ευελιξία.

Για τους Ζυγούς, η επικοινωνία είναι ιδιαίτερα σημαντική για εσάς αυτή τη στιγμή μιας και νιώθετε πως είναι σχεδόν ο μόνος τρόπος να μεταφέρετε όσα νιώθετε και σκέφτεστε. Αυτή η ενέργεια θα σας βοηθήσει να αισθανθείτε καλύτερα ωστόσο θα πρέπει να μπείτε πρώτα στη θέση του άλλου για να είστε (και) αποτελεσματική/ός στο στόχο που έχετε θέσει.

Για τους Σκορπιούς, η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιό σας, σας ωθεί να ασχοληθείτε με ζητήματα που σχετίζεστε άμεσα και σας ενδιαφέρει ιδιαίτερα το αποτέλεσμα. Λίγο πριν τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη η ενέργεια μπορεί να μην είναι δυνατή αλλά μπορείτε να είστε παραγωγική/ός αν δώσετε πάθος σε αυτό που κάνετε.

Για τους Τοξότες, απόψε αργά το βράδυ θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας φέρνοντας μια νέα «κατάσταση» για εσάς. Αυτό θα μπορούσε να είναι κάτι που σχετίζεται με την εικόνα σας ή τις σχέσεις σας. Δώστε χώρο στις σκέψεις που κάνετε αυτή τη στιγμή και από αύριο και μετά μπορείτε να οργανώσετε καλύτερα το βηματισμό σας.

Για τους Αιγόκερους, ένα κοινωνικό ζήτημα ενδέχεται να έχει έρθει στο προσκήνιο ή εσείς νιώθετε πως πρέπει να κινηθείτε πιο δημιουργικά σχετικά με το συγκεκριμένο τομέα. Από αύριο και μετά θα υπάρξει η εύνοια να το κάνετε γιαυτό καλό θα είναι να επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες που θα προκύψουν.  

Για τους Υδροχόους, ανεξάρτητα αν η αίσθηση που έχετε είναι αντικειμενική ή όχι αυτή τη στιγμή νιώθετε πως τα πράγματα δεν μπορείτε να τα οδηγήσετε εκεί που θέλετε. Το σημαντικό είναι πως θα δοθούν ευκαιρίες από αύριο και μετά για να υλοποιήσετε μέρος των σχεδίων σας, οπότε το μόνο που χρειάζεται να κάνετε σήμερα είναι να προετοιμαστείτε καλά.

Για τους Ιχθύες, η ιδιότητα της υπομονής είναι προτέρημα αυτή τη στιγμή και είναι σημαντικό να μείνετε σε μια κατεύθυνση η οποία σας δίνει αυτό το περιθώριο. Οι εμπνεύσεις σας είναι δυνατές και ιδιαίτερα βοηθητικές γιαυτό καλό θα είναι να τις εμπιστευτείτε.

astroguide.gr