Η Σελήνη σήμερα στο ζώδιο των Διδύμων αλλάζει την χροιά της ημέρας. Η ανάγκη να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας και να ανταλλάξετε μηνύματα με τους ανθρώπους γύρω σας θα είναι έντονη και θα οδηγεί τα βήματά σας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι από το astroguide.gr 


Για τους Κριούς, σήμερα μπορείτε να βοηθηθείτε μέσω της επικοινωνίας. Άνθρωποι στο άμεσο περιβάλλον σας θα μπορούσαν να σας δώσουν ιδέες ακόμη και λύσεις για θέματα που σας απασχολούν αυτή τη στιγμή.

Για τους Ταύρους, σήμερα δείτε τα πράγματα πιο χαλαρά. Δεν είναι ανάγκη να δώσετε μεγάλη βαρύτητα σε γεγονότα τα οποία δεν έχουν άμεση σχέση με τις αξίες σας ή κάτι το οποίο είναι πολύτιμο για εσάς.

Για τους Διδύμους, η Σελήνη στο ζώδιο σας σήμερα ελαφραίνει το σκηνικό και το πως βλέπετε τα εξωτερικά γεγονότα. Εστιάστε σε ότι μπορεί να βοηθήσει την εικόνα και την προβολή σας.

Για τους Καρκίνους, αρκετές σκέψεις έρχονται στο μυαλό σας σήμερα και θα πρέπει να τις ταξινομήσετε κατά περίπτωση και σημαντικότητα. Προσπαθήστε να ξεκουραστείτε ψυχικά ή/και σωματικά.

Για τους Λέοντες, σήμερα μέσω της κοινωνικότητά σας μπορείτε να προχωρήσετε ένα βήμα μπροστά. Πάντα με την αντικειμενική σας ματιά και την καλή αξιολόγηση των δεδομένων.

Για τους Παρθένους, τίποτα δεν μπορεί να σας φοβίσει σήμερα να κάνετε ένα βήμα μπροστά εκτός από τις δικές σας αναστολές. Καλό θα είναι να εξετάσετε αντικειμενικά τα πράγματα και να αφήσετε στην άκρη μη αντικειμενικούς φόβους.

Για τους Ζυγούς, σήμερα μέσα από ομάδες ανθρώπων ή άτομα τα οποία σας συνδέει ένα κοινό όραμα μπορείτε να κάνετε το επόμενο βήμα. Οι εμπνεύσεις σας είναι δυνατές και μπορείτε να σταθείτε σε αντικειμενικά κριτήρια.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα κινηθείτε ανάλαφρα στην επιφάνεια των καταστάσεων. Δεν αξίζει την κόπο να αναλωθείτε σε καταστάσεις οι οποίες αντικειμενικά δεν έχουν νόημα ή δεν βγάζουν πουθενά αυτή τη δεδομένη στιγμή.

Για τους Τοξότες, η Σελήνη απέναντι σας, σας σπρώχνει να εκφράσετε τις επιθυμίες σας και μέσα από την επικοινωνία να διεκδικήσετε αυτό που θέλετε. Σχέσεις και συνεργασίες μπορούν να λειτουργήσουν βοηθητικά αν κινηθείτε ευέλικτα.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα υπάρχει η δυνατότητα μέσα από ευέλικτες κινήσεις να βρείτε λύση για ένα θέμα που είναι ανοιχτό σχετικά με την εργασία σας ή τις καθημερινές σας δραστηριότητες. Αφήστε ανοιχτή την επικοινωνία.

Για τους Υδροχόους, αυτή την στιγμή μπορείτε να προχωρήσετε ένα βήμα σχετικά με ένα δημιούργημά σας. Είτε αφορά ένα εγχείρημα είτε την σχέση σας με παιδιά, δίνεται η δυνατότητα επέκτασης.

Για τους Ιχθύες, θέματα σπιτιού μπορεί να σας απασχολήσουν σήμερα. Η εκ φύσεως μεταβλητότητά σας θα είναι αρωγός και θα μπορέσετε να προσαρμοστείτε κατάλληλα στην κάθε περίπτωση. Η επικοινωνία είναι βοηθητική.