Η Σελήνη συνεχίζει το ταξίδι της στο ζώδιο του Υδροχόου σε δυσαρμονική σχέση με τον Δία και τον Ουρανό. Η τάση να δείτε τα πράγματα περισσότερο με την λογική παρά με τα συναισθήματα που έχουν κινητοποιηθεί μέσα σας θα επικρατεί στις δράσεις σας και οποιαδήποτε κατάσταση «αστάθειας» θα σας προβληματίσει. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι από το astroguide.gr 


Για τους Κριούς, σήμερα μπορείτε να ασχοληθείτε με οτιδήποτε μπορεί να σας δώσει νέες ιδέες, καινούργια γνώση και να γνωρίσετε καινούργια ενδιαφέροντα πράγματα. Η κοινωνικότητά σας ευνοείται.

Για τους Ταύρους, σήμερα ανεξάρτητα τα εξωτερικά ερεθίσματα ή τις προκλήσεις εσείς πρέπει να συνεχίσετε να έχετε πίστη στις ικανότητές σας και να στηρίξετε τις επιλογές σας. Συναντήσεις κυρίως για εργασιακά ζητήματα έχει το μενού της ημέρας.

Για τους Διδύμους, σήμερα εστιάστε στην πανοραμική εικόνα και όχι σε πολλές μικρές λεπτομέρειες. Ενδέχεται να μπερδευτείτε μέσα σε πολλές αναλύσεις γιαυτό σταθείτε στην επιφάνεια των πραγμάτων.

Για τους Καρκίνους, σήμερα προσπαθήστε να έχετε τον έλεγχο των καταστάσεων παρόλο τις αποσπάσεις ή τα εμπόδια. Είναι σημαντικό να είστε ο κύριος των όσων θέλετε και πρεσβεύετε.

Για τους Λέοντες, η ικανοποίηση σήμερα έρχεται μέσα από τις συναναστροφές και επαφές με τους άλλους ανθρώπους. Οποιαδήποτε αλληλεπίδραση θα πρέπει σήμερα να έχει έναν πολύ συγκεκριμένο συλλογικό στόχο.

Για τους Παρθένους, προσπαθήστε σήμερα να βρείτε τρόπους να αποφορτίσετε το πρόγραμμα σας. Γενικότερα δεν πρέπει να φορτώνετε υπερβολικά τους ώμους σας με υποχρεώσεις και να προσέξετε λίγο περισσότερο την υγεία σας, σωματική και ψυχική.

Για τους Ζυγούς, σήμερα θα πρέπει με κάποιον τρόπο να φροντίσετε μέσα σε όλα και τον εαυτό σας. Ακόμη και κάποια στιγμή ξεκούρασης μέσα στο πρόγραμμά σας θα είναι ευεργετική ώστε να συνεχίσετε με περισσότερη όρεξη και καλή διάθεση.

Για τους Σκορπιούς, οτιδήποτε μπορεί αυτή την στιγμή να είναι πηγή συναισθηματικής τροφής θα πρέπει να είναι προτεραιότητα για εσάς. Δώστε σημασία στις προσωπικές σας ανάγκες και μην παραμελείτε τον εαυτό σας.

Για τους Τοξότες, η θετική σας στάση γενικότερα σας έχει βοηθήσει πολλές φορές να φέρετε εις πέρας ένα ζήτημα που σας απασχολεί ή προκύπτει. Προσπαθήστε να εστιάσετε σε ότι νέο ή ότι έχει προοπτική εξέλιξης.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα δεν πρέπει να αναλωθείτε σε καταστάσεις οι οποίες ενδέχεται να σας απορροφήσουν χρήσιμη ενέργεια. Οικονομικά θέματα ή ζητήματα αξιών πέφτουν στο τραπέζι.

Για τους Υδροχόους, δεν είστε από τους ανθρώπους που μια κατάσταση μπορεί να σας καθηλώσει σε ένα σημείο ωστόσο σήμερα αυτό είναι επίφοβο. Έχετε το κατά νου και δράστε κατά περίπτωση.

Για τους Ιχθύες, σήμερα ενδέχεται να μπείτε στην διαδικασία αναθεωρήσεων. Είναι μια πολύ σημαντική και δημιουργική δράση η οποία θα σας βοηθήσει να κάνετε καλύτερη ταξινόμηση των σκέψεων και δεδομένων που υπάρχουν αυτή την στιγμή στην ζωή σας.