Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Βουλευτής Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Σκρέκας, επισκέφθηκε το Σάββατο τα γραφεία της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας (ΔΕΕΠ) Κεφαλονιάς και Ιθάκης, στο Αργοστόλι, και συνάντησε στελέχη της Νέας Δημοκρατίας. 

Ο κ. Σκρέκας συζήτησε μαζί τους για θέματα που απασχολούν την καθημερινότητα των κατοίκων του νησιού και ανέλυσε τις πολιτικές της Κυβέρνησης για τη βελτίωση της ζωής όλων των Ελληνίδων και όλων των Ελλήνων. 

Μετά τη συνάντησή του με τα στελέχη της ΔΕΕΠ Κεφαλονιάς και Ιθάκης, ο κ. Σκρέκας δήλωσε: 

«Με τους ανθρώπους που στηρίζουν καθημερινά ανιδιοτελώς τη Νέα Δημοκρατία, που αποτελούν την καρδιά της Παράταξής μας, συναντήθηκα και μίλησα σήμερα στο Αργοστόλι, στα γραφεία της ΔΕΕΠ Κεφαλονιάς και Ιθάκης. 

Με νέες και νέους, επαγγελματίες που διαπρέπουν στο επιχειρείν και τον τουρισμό και κάνουν την ελληνική φιλοξενία τον καλύτερο πρεσβευτή των νησιών μας στους εκατομμύρια επισκέπτες από το εξωτερικό. 

Η Ελλάδα με την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο τιμόνι της χώρας έχει αλλάξει την τελευταία πενταετία. Βελτιώνεται καθημερινά, αναπτύσσεται και αναβαθμίζεται. 

Οι Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου είναι κομβικές για να συνεχίσουμε με πιο ταχύ βήμα προς αυτή την κατεύθυνση, σταθερά, πιο κοντά στην Ευρώπη».