Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Παρασκευής στην Πυροσβεστική Τρικάλων από τη μεγάλη φωτιά που εκδηλώθηκε στο Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων στο Ριζαριό Τρικάλων.

Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής (6 οχήματα με 12 άνδρες) για την κατάσβεσή της. Στο σημείο, επίσης, έχει σπεύσει δύναμη της αστυνομίας κλείνοντας το ρεύμα κυκλοφορίας των αυτοκινήτων στον Περιφερειακό δρόμο από τον κόμβο Ριζαριού προς Λάρισα, όπως και αγροτικούς δρόμους γύρω από την εστία της φωτιάς. 

Μαύροι καπνοί έχουν δημιουργήσει μια αποπνικτική ατμόσφαιρα στην περιοχή σκεπάζοντας τον ουρανό, καθώς καίγονται εύφλεκτα υλικά και σκουπίδια που συγκεντρώθηκαν στο σημείο από τις καταστροφικές πλημμύρες του Daniel. 

Η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων ενημερώνει τους πολίτες της ευρύτερης περιοχής του Βιολογικού του Δήμου Τρικκαίων λόγω του έντονου καπνού από πυρκαγιά στον Βιολογικό του Δήμου, να κλείσουν τα παράθυρα για να μην εισπνέουν τον καπνό και να αποφύγουν τις μετακινήσεις κοντά στο σημείο της πυρκαγιάς.

Δείτε φωτογραφίες του trikalaenimerosi.gr