Με αμείωτο ενδιαφέρον παρακολούθησαν μαθητές και μαθήτριες των Τρικάλων τη νέα πρωτοβουλία του Δήμου Τρικκαίων και του Συλλόγου Φροντιστών Ν. Τρικάλων για την επαγγελματική σταδιοδρομία.

Για την ακρίβεια, για τις «Σχολές, Σπουδές και Πανελλαδικές 2023» όπως ήταν το θέμα της ανοιχτής εκδήλωσης με τη συνεργασία της EMPLOY EDU.

Το απόγευμα της Τετάρτης 5 Ιουνίου 2023 ο Δρ. Χρήστος Ταουσάνης (συγγραφέα, σύμβουλο σταδιοδρομίας), ανέπτυξε ένα πλήθος ζητημάτων που αφορούσαν στην ορθή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου, στα «μυστικά» των σχολών και κατ’ επέκταση σε ζητήματα σπουδών και επαγγελματικής σταδιοδρομίας.

Ο αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού του Δήμου Τρικκαίων, Μιχάλης Λάππας, τόνισε ότι ο Δήμος επιδιώκει και επιθυμεί την ορθή ενημέρωση των νέων συμπολιτών, προκειμένου να τίθενται βάσεις για τη μετέπειτα ακαδημαϊκή και επαγγελματική εξέλιξή τους. Στο ίδιο μήκος κύματος, ο πρόεδρος του Συλλόγου Φροντιστών κ. Βαγγ. Γκούμας, αναφέρθηκε στην ουσία της κοινής πρωτοβουλίας και συνεργασίας, προς όφελος της τρικαλινής νεολαίας.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με απαντήσεις – από τον κ. Ταουσάνη – στις ερωτήσεις των μαθητών/τριών, που ετοιμάζονται για το πανεπιστημιακό τους βήμα.