Τον χειμώνα στα Τρίκαλα έφερε ξαφνικά η τελευταία Κυριακή του Νοεμβρίου. Ο μήνας που πέρασε με πολύ καλές θερμοκρασίες και ηλιόλουστες ημέρες φεύγει με χιόνια στα βουνά, βροχές και κρύο στα πεδινά. 

Η σημερινή ημέρα ξημέρωσε με χιονοπτώσεις, που συνεχίζονται στα βουνά και με αρκετή βροχή στα πεδινά που ξεκίνησε από το βράδυ του Σαββάτου. 

Στην πόλη των Τρικάλων το πρωί το θερμόμετρο έπεσε στους 6 βαθμούς Κελσίου με βροχή και κρύο, αφού ο υδράργυρος δεν αναμένεται να ξεπεράσει τους 10 βαθμούς. 

Στο Χιονοδρομικό του Περτουλίου το χιόνι έχει σκεπάσει το τοπίο, όπως και στα μεγαλύτερα υψόμετρα, με την θερμοκρασία στους μηδέν βαθμούς και με παγετό που αναμένεται τις επόμενες ώρες και ημέρες. 

Ο χειμωνιάτικος καιρός προβλέπεται να συνεχιστεί μέχρι και την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου, με πολλές βροχές στα πεδινά και έντονες χιονοπτώσεις στα ορεινά. 

Στην πόλη των Τρικάλων το θερμόμετρο τις πρωινές ώρες θα πέσει σε πολύ χαμηλά επίπεδα, στους 2 βαθμούς Κελσίου, ενώ το πρωί της Δευτέρας προβλέπεται να πέσει χιονόνερο. 

Οι πρώτες ημέρες του Δεκεμβρίου, ωστόσο, θα είναι καλύτερες με λιγότερες βροχές, μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας και άνοδο της θερμοκρασίας. 

trikalaenimerosi.gr