Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων που προγραμμάτισε ο Δήμος Πύλης για φέτος, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 8/12 στην πλατεία της Λυγαριάς το Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου, με την συνεργασία της Τοπικής Κοινότητας Λυγαριάς και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου.

Η εκδήλωση άρχισε με ομιλία του Αντιδημάρχου Πολιτισμού κ. Γεωργίου Τζιορτζιώτη που καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και ευχήθηκε Καλά Χριστούγεννα.

Χαιρετισμό έκανε η Αντιδήμαρχος Υγείας κ. Χαρά Καλιώρα και ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Λυγαριάς κ. Άρης Τσιώκος. Κατόπιν τα παιδιά τραγούδησαν τα κάλαντα δίνοντας άλλο τόνο στην γιορτή και στην συνέχεια ακολούθησε θεατρική παράσταση με τον Ξυλοπόδαρο με τις Εμψυχώτριες -ηθοποιούς κ. Βάγια Γουλουπούλου και κ. Βίκυ Φαγκρίδα, διασκεδάζοντας τα παιδιά με τα υπέροχα σκετς γεμίζοντας χαρά και αισιοδοξία σε όλους,, σύμφωνα με το πνεύμα των ημερών.

Παρόντες ήταν η Αντιδήμαρχος Υγείας κ. Χαρά Καλιώρα, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Γεώργιος Τζιορτζιώτης, οι δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Άρης Τζάνης κ. Σωτήρης Αγγέλης και ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Λυγαριάς, κ. Άρης Τσιώκος.